Емо Костадинов може да напусне ЦСКА

14:44
Емо Костадинов може да напусне ЦСКА
Спортно-техническият директор на ЦСКА Емил Костадинов може да напусне поста си . Той не е доволен от промените в клуба и начина на управление на Александър Томов .
/>
/> "Ако хаосът и неяснотата около клуба продължават , ще се замисля дали има смисъл да оставам . Отстраняването на Гарибов е необяснимо . Промените , които бяха извършени в управата , в никакъв случай не ме правят оптимист . Всеки месец чакаме нов собственик , но нищо не се случва" , заяви пред "Меридиан мач" Емил Костадинов .
/>
/> "В момента просто закърпваме положението , но нямаме ли сериозен спонсор и собственик , ЦСКА не го очакват добри времена . Бюджетът е подсигурен за една година напред . Закърпили сме положението , но на такъв начин на работа не може да се разчита в дългосрочен план" , допълва спортно-техническият директор на ЦСКА .
/>
/> Междувременно като шеф на "червените" и член на Изпълкома Костадинов ще иска изваждането на рефера Николай Йорданов от ранглистата заради начина , по който ръководи мача на "червените" със Сливен .

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

dikamibb
17.08.2008 15:36

Емо може и да напусне то кой ли остана в ЦСКА само таз мишка томов не се маха от клуба.