Венгер: Вече нямаме какво да губим

09:13
Венгер: Вече нямаме какво да губим

Мениджърът на Арсенал Арсен Венгер е уверен, че неговият отбор е в състояние да се класира за финала на Шампионската лига, въпреки разочароващото равенство 1:1 снощи с Атлетико Мадрид на "Емирейтс". Дюшекчиите станаха фаворит в сблъсъка, след като с човек по-малко записаха добър резултат в Лондон, а у дома не са допускали гол вече в 11 мача във всички съревнования.

Тази статистика не плаши Венгер и той е убеден, че отборът му може да порази вратата на Ян Облак в Мадрид, тъй като артилеристите"вече няма какво да губят. Вчера френският специалист за последно изведе тима си пред родна публика в двубой от евротурнирите.

"Да, ние можем да отидем там и да вкараме. Знаем, че сме способни на това във всеки един момент. За да отидем на финала ни е необходимо да възстановим своята увереност и желание. Единственото преимущество от този резултат е, че сега ние знаем точно какво да правим. Няма какво да губим, ще отидем в Мадрид позитивно настроение, за да стигнем до победата. Разбира се, ясно е, че днес изпуснахме добра възможност. Можехме да си осигурим класиране за финала, но това не се случи. Вратарят на Атлетико направи много спасявания, а отборът му демонстрира своето майсторство, след като реализира единственото си положение за гол", заяви Венгер.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация