Краят на сезон 17/18 наближава, не пропускайте шанса да спечелите 100 000 лв. от Супер 7

15:01
Краят на сезон 17/18 наближава, не пропускайте шанса да спечелите 100 000 лв. от Супер 7

Уважаеми потребители, искаме да ви напомним, че с приключването на топ първенствата в Европа, ще приключи и вторият сезон на играта Супер 7. Официално краят й ще бъде даден в уикенда на финала на Шампионската лига (26/27 май). Наградите от генералното класиране ще бъдат изплатени в рамките на месец след последния кръг, като допълнително ще се свържем с призьорите по имейл.

АКЦЕНТИТЕ В КРЪГ 66

Тиражът се открива с мача между Суонзи Сити и Саутхямптън, които ще се борят за живота си във Висшата лига през следващия сезон в директен сблъсък на "Либърти".

Цели шест финала за национални купи присъстват в 66-ото издание на Супер 7 сезон 2017/2018.

С най-голям интерес у нас безспорно се очаква битката за трофея между отборите на Левски и Славия. Категоричен фаворит е отборът на Левски, но дали момчетата на Златомир Загорчич ще имат сили да поднесат изненада, ще разберем в сряда след 21:15. Двубоят ще бъде предаван пряко по Нова Спорт.

Крайно любопитен се очертава и финалът във Франция. Абсолютната сензацията Льо Ербие ще се опита да докара приказката си в турнира до хепиенд, срещу мултимилионната селекция на ПСЖ. Вероятността това да се случи е твърде малка, но пък кой е очаквал отбор, борещ се да оцелее в третото ниво на френския футбол, да се съревновава с ПСЖ за втория по престиж трофей във Франция...

Финалът за Купа Италия ще противопостави тимовете на Ювентус и Милан. Тук главният въпрос ще е дали хората на Гатузо ще успеят да спасят сезона си със спечелването на трофея или Ювентус ще направи дубъл в Италия, след като на практика вече е шампион на Серия А след поредицата от издънки на Наполи?

За резервен осми мач е избран финалът за Купа Дания между Брьондби и Силкеборг.

ПЪЛНАТА ПРОГРАМА ЗА КРЪГ 66 ТУК!  

ПРАВИЛА И НАГРАДИ ТУК!

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация