Милан спечели купата на Берлускони

07:20
Милан спечели купата на Берлускони
Привържениците на "росонерите" дочакаха най-после техните любимци да изиграят един стойностен мач с оглед резултатите от контролните срещи до момента.

В двубой за купата "Берлускони" Милан прегази Ювентус побеждавайки с 4:1 и давайки индикация, че нещата в отбора макар и бавно започват да се стабилизират.

Два гола за домакините отбеляза Масимо Амброзини, а по един добавиха Янкуловски и Индзаги. Последният се разписа само седем минути, след като влезе в игра през втората част, с което доказа, че и през този сезон ще бъде сред ключовите фигури за Анчелоти.

Отборът на Ювентус не изглеждаше никак добре тактически в тази среща и закономерно допусна толкова тежко поражение. Донякъде извинение може да се приеме от факта, че Раниери заложи на няколко млади играча, а през втората част отборът имаше коренно различно лице в сравнение със състава от мача за Шампионската Лига през изминалата седмица. Върхът на всичко бе контузията на италианския национал Киелини, който отпада твърдо за приятелската среща на "Адзура" с Австрия в сряда.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

Ss_eXtReMe
18.08.2008 10:20

Като продължавате да разчитате на Индзаги, не мрънкайте че играете в Уефа !!!

mitko2026
18.08.2008 08:55

то пък се едно това ни е единствената победа... взехме и ТИМ къп
като цяло предсезонната подготовка не е много добра предвид това че с нас не са Р80 и Пато, но с тях ще сме поне 2-3 пъти по-силни... видя се също че Милан с нападател в лицето на СУПЕР ПИПО си остава истинско страшилище!!!