Най-тлъстите премии в \"А\" група са на \"Армията\"

08:07
Най-тлъстите премии в \"А\" група са на \"Армията\"
Футболистите на ЦСКА взимат най-солидни премии от всички свои колеги в родната "А" група, пише "7 дни спорт".

Въпреки че през последните години "червените" изпитват сериозни финансови трудности, на "Армията" играчите прибират най-тлъстите бонуси у нас. За победата срещу Берое с 3:0 в Сливен примерно, всеки от титулярите е заработил 3000 лева. Домакинските успехи срещу отбори като Локомотив Мездра пък носят между 1500 и 2000 лева на калпак. За равенства като това с Пирин обаче премии няма.

Увеличаването на финансовите стимули в началото на сезона беше част от сделката между ръководството на ЦСКА и футболистите. Играчите се съгласиха да започнат първенството с намалени заплати, но за сметка на това допълнителните бонуси бяха завишени.

Таванът на месечните възнаграждения при "армейците" в момента възлиза на 6000 евро.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

Barca_fen112
14.09.2009 11:55

masterpeace повярвай синята чат не е с вас както и бг само вие червените говеда сте с мизерния ви отбор *evil*

masterpeace
14.09.2009 10:42

Ето че за пореден път се доказва твърдението : "Което не става с пари, става с много пари''. Вярно, не може да се отрече, това е правия път, защото без големи финансови стимули, как ще накараш играчите да дават всичко от себе си. Още повече виждаме, че състава е от почти изцяло родни футболисти и то на една изключително крехка възраст, без особен даже никакъв опит в Европа, но ето какво правят. Всеки има слаб мач, не може цял сезон постоянно да си на висота и само да побеждаваш, може би са мислели за мача в четвъртък или не знам, важното е да се работи с постоянство и желание. Естествено трябва и талант, но ако всичко това го има накуп, заедно със сигурното и стабилно заплащане, успехите никога не закъсняват. Успех армейци, България е с вас *stop* Дори и синята и част, ама не си го признава *joking*