Руи Мигел извън групата на ЦСКА за Фулъм и Левски

09:48
Руи Мигел извън групата на ЦСКА за Фулъм и Левски
Руи Мигел вероятно няма да бъде включен в групата на ЦСКА за мачовете с Фулъм и Левски тази седмица, пише "7 дни спорт".

В събота португалецът започна в титулярния състав на "армейците" при равенството 0:0 срещу Пирин Благоевград, но разочарова с изявите си за пореден път от началото на сезона.

Основната причина Мигел въобще да попада сред стартовите 11 са опитите на ЦСКА да го продаде някъде. По тази причина португалецът влиза да играе поне срещу слабаците, а в отговорни мачове като този с Динамо Москва е извън групата. Сега обаче участието му в съботния двубой доведе до загуба на точки.

Футболистът участва в последните две шампионатни срещи с Пирин и Локомотив Мездра, но не направи нищо и беше сменен от Владимир Манчев. Миналата събота португалецът игра едно полувреме в контролата със Спортист в Своге, загубена от червените с 0:1 и направи три пропуска. Той има още един мач като титуляр от началото на сезона – този с Локомотив Пловдив на Лаута, спечелен от "червените" с 5:0. Мигел игра до 63-ата минута и вкара единствения си гол от началото на първенството. Срещу Берое в Сливен (3:0) нападателят влезе като резерва и отново не направи нищо.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация