Левски пусна в продажба билетите за баража с Черно море

15:23
Левски пусна в продажба билетите за баража с Черно море

Пропуските за баража Левски - Черно море са вече в предварителна продажба. Двата отбора се изправят един срещу друг в четвъртък, 24 май, от 20:30 часа на стадион „Виваком Арена Георги Аспарухов“.

Желаещите могат да си закупят билет от касите на Еventim, както и в партньорските каси: бензиностанции OMV, Technopolis, Български пощи, книжарници Orange, билетен център НДК и онлайн на сайта Еventim.bg тук: http://www.eventim.bg/bg/bileti/lebski-cerno-more-sofia-vivacom-arena-georgi-asparuhob-494348/event.html?ca=29

Пропуските за мача ще са налични също в магазина на ПФК Левски на Сектор „А“ на стадион „Виваком Арена Георги Аспарухов“. В деня на мача билети ще се продават на касите пред Сектор А, както и тези на ул. "Тодорини кукли" 47.

Цени на пропуските за срещата:

Сектор “Б" - 7 лв.

Сектор “В" - 10 лв.

Сектор “А" - 10 лв. (Блок 3) ,15 лв. (Блок 5 и 6), 18 лв. (Блок 3 и 4), 20 лв. (Блок 1,2 и Прес ложа), 30 лв. (Ложа 2 и 3), 70 лв. (VIР -достъп до VIР салона с кетъринг).

Гостите ще могат да си закупят билет от каса пред Сектор “Г”. Цената на талоните е 7 лв.

По случай рождения ден на Левски (104 години) и денят на българската писменост, всички малки левскари ще могат да влизат безплатно на мача. Инициативата „с дете на мач“ ще важи за абсолютно всички сектори на стадион „Виваком Арена Георги Аспарухов“, като при закупуване на билет за съответния сектор родителят получава допълнителен билет за дете до 14 годишна възраст. За влизане на мач с дете е необходимо попълването на декларация.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация