Супер 7: Акцентите в кръг 70

13:22
Супер 7: Акцентите в кръг 70

В последния кръг на Супер 7 за сезон 2017/2018 са включени няколко много любопитни сблъсъка, включително и най-чаканият мач в клубния футбол финалът на Шампионската лига между Реал Мадрид и Ливърпул.

Тиражът се открива довечера с най-голямото дерби в Хърватия между Динамо Загреб и Хайдук Сплит. Срещата е финал за домашната купа, като за лек фаворит е определян тимът на Никола Юрчевич. Това е нормално предвид факта, че Динамо спечели първенството, като сега ще иска да направи и дубъл срещу най-големия си местен съперник.

Финалът за Женската Шампионска лига също е включен в последния кръг 70 на Супер 7. Той ще противопостави миналогодишния победител в турнира Лион срещу немския Волфсбург.

Последната българска квота за евротурнирите ще се разпредели между тимовете на Левски и Черно море. И двата отбора имаха много колебливо представяне през кампанията и този мач се явява последен шанс за спасението й.

В събота от 19:00 ч. Астън Вила и Фулъм ще спорят за последното свободно място във Висшата лига за следващия сезон. И двата тима се представиха солидно през редовния сезон, а битката на "Уембли" обещава да е изключително вълнуваща, както подобава на финалите на плейофите в Англия.

Отново в събота, но от 21:45 ч. в Киев започва и финалът за Шампионската лига между Реал Мадрид и Ливърпул. Футболистите на Зидан за пореден път ще се опитат да пренапишат историята на най-престижната клубна надпревара, печелейки за безпрецедентен трети пореден път купата. Дали обаче Клоп и момчетата му ще позволят това ще разберем в ранните часове на неделния ден.

ПЪЛНАТА ПРОГРАМА ЗА КРЪГ 70 ТУК - http://www.winner.bg/super7

ПРАВИЛА И НАГРАДИ ТУК - http://www.winner.bg/static/za_igrata

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация