Анчелоти веднага поиска Бензема в Наполи

14:47
Анчелоти веднага поиска Бензема в Наполи

Ръководството на Наполи ще положи всички усилия, за да подсили състава на тима с нападателя на Реал Мадрид Карим Бензема през лятото. Новият наставник на неаполитанците Карло Анчелоти е призовал президента Аурелио Де Лауернтис да се съсредоточи в привличането на френското острие.

Специалистът има намерение в кратки срокове да сглоби тим, който е в състояние да се конкурира с Ювентус през следващия сезон. Анчелоти е отлично запознат с качествата на Бензема, с който работи в Реал в периода 2013 - 2015 г

 Новият треньор на Наполи иска в състава си също Артуро Видал от Байерн и Сусо от Милан. В петък Карло Анчелоти официално подписа договор за три сезона с Наполи и замени Маурицио Сари на кормилото на южняшкия тим. По този начин Анчелоти се завърна в Серия "А" за първи път от 2009 г. насам, когато си тръгна от Милан, след като спечели веднъж титлата и два пъти Шампионската лига с росонерите.

Анчелоти ще получава по 6,5 милиона евро на година, а в треньорския му щаб ще влизат синовете му Давиде и Мино Фулко. Сари прекара три години на "Сан Паоло", като в последните два сезона финишира на второ място в Серия "А", а през изминалата кампания спечели рекордните за клуба 91 точки, макар че това не бе достатъчно да пребори Ювентус за титлата. Според медиите в Италия фаворити за подписа на Сари са английския Челси и руския Зенит Санкт Петербург.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация