ЕДИН ОТБОР - ЕДНА МЕЧТА

11:45
ЕДИН ОТБОР - ЕДНА МЕЧТА
Сагата около преминаването на капитанa на българския национален отбор по футбол Димитър Бербатов в Манчестър Юнайтед продължава.

На стартa във Висшата лига Тотнъм загуби при гостуването си на Мидълзбро с 1:2, а българският нападател влезе като резерва в 65-а минута. Очевидно беше, че Бербатов вече няма желание да играе за "шпорите" и единствената цел на топреализаторa е да подпише договор с отбора на Сър Алекс Фъргюсън.

От друга страна "червените дяволи" бяха клъвнати от "свраките" в 1-я кръг, след като срещата играна на "Олд Трафорд" завърши наравно 1:1. В мачa срещу Нюкясъл стана ясно, че проблемите в атака на Юнайтед се задълбочават и отборът се нуждае спешно от класен нападател.

На фона на слабия мач на Манчестър Юнайтед отбора на Челси, воден от новия мениджър Луиш Фелипе Сколари, сътвори истински футболен спектакъл. Наставлявани от Големия Фил, момчетата в сини екипи разнищиха отбора на Портсмут и спечелиха с 4:0. Така се образува голям контраст между представянето на двата основни конкурента за спечелването на Премиър лийг.

Както е известно ръководството на Тотнъм се е заинатило и иска 30 милиона паунда за Димитър Бербатов. От щаба на Сър Алекс пък дават за българина 25.

"Сега съм играч на Тотнъм, но едва ли някой ще ме критикува, че следвам мечтата си", най-накрая проговори Бербатов относно трансфера си. До сега българинът не беше споменавал абсолютно нищо по този повод.

"Показвам емоциите си само на най-близките ми хора. Това, че не съм усмихнат на пейката не означава нищо. Забелязал съм, че и Ерик Кантона не е изглеждал особено щастлив на терена, но не знам някой да го е питал защо е така", каза Димитър Бербатов.

"Има още две седмици до затварянето на трансферния прозорец. Мисля, че това ще бъде най-важният период за нас", заяви агентът на българския нападател Емил Данчев.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

DaLaw
20.08.2008 15:02

Какъв автогол си отбелязват Ман Ю с Митко Бербатов,не мога да разбера...както казва aleck бербо е класен футболист...тея тапишони тевез и руни.... Кво праят при корнери ? При високи топки ... Тва едно най важните качества юнайтед липсва пък да не казвам другите качества на Бербо сравнение с руни и тевес нали?

aleck
19.08.2008 00:21

мога да кава само 1-Бербо е класен футболист, който заслужава да играе в отбор като manchester united.A роналдо...трябва да бъде контузен...скоро...

sanguinary
18.08.2008 23:52

Какъв автогол си вкарват манчестър с Бербо ако знаят.
Отиде ли там, ще залезе много бързо.
Роналдо е достатъчен, само да излекува контузията.
Бербо си е за Тотнъм, така , както Стоичков беше за Барса и никъде другаде.

vsk
18.08.2008 23:19

Тия пък омразници се надявам да не го вземат а някй по голям клуб да бръкне по надълбоко в джоба ама пък ако ще е по добре за него и Ман.Ю става!

Pavel_BG
18.08.2008 18:23

Може да не отстранявате коментарите ми, които изразяват градивна критика!!! Както и да е, благодаря за коректното ви отношение спрямо ползвателите на сайта ви!!!

bam_cska
18.08.2008 12:49

мисля че от видяното ж 1-вия крък на вишата лига преминаването на Бербатов в Ман.Юнайтед е сигорно успех Митко