Пропадна възможността Почетино да поеме Реал Мадрид

09:21
Пропадна възможността Почетино да поеме Реал Мадрид

Мениджърът на Тотнъм Маурисио Почетино няма да е заместникът на Зинедин Зидан в Реал Мадрид, съобщи Sky Sports. В дните след изненадващата оставка на французина, извел кралския клуб до три поредни триумфа в Шампионската лига, се смяташе, че фаворит за овакантения пост е именно Почетино. На “Сантиаго Бернабеу” обаче са се отказали от идеята да привлекат аржентинеца, защото се опасяват, че евентуални преговори биха отнели много време.


По-рано днес “Marca” написа, че представители на Реал вече са влезли в контакт с Почетино чрез негов приятел, който го представлява като личен агент. Двете страни се били разбрали 46-годишният специалист да даде своя отговор дали иска да води “белия балет” в срок от 5 дни.


В същото време Почетино заяви, че се чувства щастлив в Тотнъм и би било неуважително спрямо клуба и президента Даниел Леви да форсира напускането си. Той също така отрече информациите, че в договора му има клауза, която му позволява да напусне в случай, че получи оферта от Реал Мадрид или Пари Сен Жермен.


Към днешна дата сред треньорите, измежду които ще бъде избран новият наставник на европейския клубен шампион, са Арсен Венгер, Антонио Конте и Гути.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

Bitten
03.06.2018 18:44

"...са Арсен Венгер, Антонио Конте и Гути."

На бас, че няма да е нито един от тримата.