Ибра разкри защо няма да играе на Мондиала

10:16
Ибра разкри защо няма да играе на Мондиала

Нападателят на Лос Анджелис Галакси Златан Ибрахимович обвини медиите в родината си Швеция за това, че не попадна в отбора на Швеция за Мондиала в Русия.

"Такъв е манталитетът на шведските медии. Името ми не е типично шведско, поведението и характера ми също не са такива, но рекордът за националния отбор е именно мой. Мисля, че Световното първенство е най-големият празник във футбола. Там играят всички най-добри футболисти в света. Златан също трябва да бъде там, но няма да го има. Трофеите ми говорят сами по себе си. Играл съм в Аякс, Ювентус, Интер, Барселона, Милан, Пари Сен Жермен, Манчестър Юнайтед и Галакси. Ако наистина не умея да работя за отбора, то как съм спечелил всички тези трофеи? Аз знам как да печеля, повярвайте. И го правя наистина добре", сподели Ибрахимович.

36-годишният нападател напусна националния отбор след Евро 2016, но мечтаеше да играе и на Световното, след като шведите сензационно елиминираха Италия в баражите. Златан обаче не попадна в състава на Швеция за Мондиала. Скандинавският тим е в група с Южна Корея, Германия и Мексико.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация