В Египет твърдят: Мо Салах ще е готов за Мондиала

13:19
В Египет твърдят: Мо Салах ще е готов за Мондиала

Новините около здравословното състояние на нападателя на Египет Мохамед Салах внушават оптимизъм преди началото на Мондиал 2018 в Русия. Това заяви пред журналисти посланикът на Египет в Москва Ихаб Насър, който представи списанието " Египет на световното първенство по футбол" снощи в Грозни. 25-годишният нападател на Ливърпул се възстановява от травма на рамото, която получи по време на финала на Шампионска лига след единоборство с капитана на Реал Мадрид - Серхио Рамос.


От футболната федерация на Египет вече обявиха, че рехабилитацията на Салах преминава много добре и той ще бъде готов за Мондиала. "Информацията, която дойде от Египет, вдъхва голям оптимизъм за Салах. Той се възстановява успешно. Точно в кой мачове ще играе ще решат от лекарския щаб на отбора, който следи състоянието му", каза посланикът.


Очаква се Мохамед Салах да вземе участие в откритата тренировка на отбора по-късно днес на базата в Грозни. Очаква се около 20 хиляди фенове от Египет да посетят мачовете от Мондиал 2018. Националният отбор се класира за световните футболни финали за първи път в последните 28 години. Тимът е избрал за своя база хотел в Грозни, който се намира на 10 км от летището в града и на две минути пеша от стадион "Ахмат-Арена", където националите ще тренират.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация