Без звезди в Лудогорец, двама напускат Разград

10:17
Без звезди в Лудогорец, двама напускат Разград

Всички играчи на Лудогорец влизат с абсолютно равен шанс при новия треньор Пауло Аутуори, пише "Тема Спорт". Бразилската легенда възнамерява да не дели отбора на звезди и аутсайдери и всички ще стартират при равен шанс. Това е отлична новина за футболисти като Жоао Пауло, който не попадаше в плановете на предишния треньор Димитър Димитров и бе пратен под наем в Ботев (Пд). Сега той ще има своя шанс по време на лятната подготовка да покаже, че има качества да бъде титуляр в първия тим на орлите. 

Нито един от спряганите за гонене няма да бъде пратен в друг тим или освободен преди Аутуори да се убеди в неговите качества. Това решение на 61-годишния бразилец е доста любопитно, тъй като предишните наставници разчитаха на 12-13 човека за титулярния състав и трябваше да се случи чудо, за да бъде забит на пейката някой от именитите играчи. 

Засега от Лудогорец си тръгват двама играчи, като и за двамата Аутуори е дал своето съгласие - Игор Пластун отива в Гент, докато Светослав Ковачев ще бъде пратен под наем в Дунав, където ще натрупа игрови минути в Първа лига.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация