Миньор с класика над Ботев Пловдив

18:06
Миньор с класика над Ботев Пловдив
Отборът на Миньор Перник постигна класическа победа с 3:0 над Ботев Пловдив като гост в среща от петия кръг на "А" група пред около 200 зрители.

Гостите бяха по-активни от началото на срещата и още в осмата минута имаха възможност да открият резултата. Янкович бе изведен зад гърба на отбраната на "канарчетата\', Венци Велинов успява да изчисти топката с шпагат, след което тя попадна в Николов, който стреля, но ударът му мина на сантиметри от страничната греда.

В 41-а минута Атанас Николов стреля от пряк свободен удар и топката рикошира в стената и излъга Велинов за 0:1.

Пловдивчани създадоха най-опасното положение пред вратата на Чворович в 51-а минута, когато Благоев засече центриране от корнер, а изстрелът му от воле мина в страни от вратата на перничани. Десет минути по-късно гостите стигнаха до второ попадение, което отново бе дело на Николов. Витанов центрира отляво където намери непокрития Николов, който с глава удвой резултата с така наречения "бразилски гол".

В 70-а минута Велимир Иванович успя да отнеме топка в центъра на терена финтира трима бранители на Ботев и с отлично центриране намери на точката на дузпата оставения непокрит Атанас Николов, който сам срещу вратаря не сгреши и оформи своя хеттрик и крайният резултат в двубоя.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

TUPANO
15.09.2009 07:03

еееии тапаци МИНЬОР е единнственя отбор които влиза в А група и за една година влиза в ТОП 4 вярно 4е са минали само 5 кр1га ,но МИНЬОР показа 4е ще б1дат тази година един доб1р отбор и вси4ки трябва да се собразяват с тях....

Kalinho
15.09.2009 02:25

ми също така е хубаво да има разбирачи като тебе. Само да те светна, че Монтана биха Славия, а Берое взе точки на доста отбори така, че и без Ботев тези отбори вземат точки

ramosdabest
14.09.2009 21:33

хубоо че е Ботев , за да спечелят някои отбори точки ( отбори като Монтана , Своге , Берое ) *joking*

iv4a
14.09.2009 19:24

жалко за Ботев като отбор за съжаление !!!като повечето неща в страната и те мощно вървят надолу *sick*

Momcilo
14.09.2009 19:18

и както винаги нито дума за бряговския селяк....все едно, че Ботев съществува и всичко си е нормално *thumb_down*


ХРИСТОЛОВ УМРИ!