Кантона сравни Неймар с новия си куфар (видео)

11:44
Кантона сравни Неймар с новия си куфар (видео)

Бившият нападател на Манчестър Юнайтед и Франция Ерик Кантона за пореден път от началото на Мондиала се присмя на бразилската суперзвезда Неймар. 52-годишният французин този път направи сравнение с новия си жълт куфар на колелца и Неймар.

"Това е моят нов куфар, кръстих го Неймар. Донякъде заради цвета, но главно заради това, че едвам да го докоснеш и започва да се върти като часовникова стрелка. Неймар, ти си велик играч... и забележителен актьор. Но бъди внимателен! Ако те ударят по дясното рамо, не трябва да плачеш от болки и да се държиш за лявата буза", казва Кантона във видеото, публикувано в Инстаграм. 

Ерик Кантона първо се шегуваше с прическата на Неймар, а после му се подигра заради опита да заработи дузпа в мача на Селесао срещу Коста Рика. Съдията първоначално отсъди 11-метров удар, но след като изгледа повторение на ситуацията отмени дузпата. След края на мача Неймар плака дълго на терена. 

"Повече никакви измами. Повече никакви крокодилски сълзи. Повече никакъв нарцисизъм. Накарайте ни да обичаме Бразилия така, както я обичахме ние", написа Кантона след този мач.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация