Обявиха Неймар за срам за футбола

13:17
Обявиха Неймар за срам за футбола

Темата за класирането на Бразилия за 1/4-финалите на световното бе изместена от тази за поведението на звездата Неймар. В 71-вата минута в мача срещу Мексико Неймар започна да се търкаля, виейки от болка край тъча, докарвайки феновете на Бразилия до истерия заради опасения за сериозна контузия. Във въпросната ситуация Мигел Лаюн се опита да вземе топката и леко настъпи крака му, след което бразилската суперзвезда прекали с театралността. 

„Той е срам за футбола, такъв ли пример трябва да се дава на младите", заяви след мача селекционерът на Мексико Хуан Карлос Осорио, докато Лаюн пусна клип на ситуацията в социалните мрежи с коментар: „Грозна работа". 

"3а играч с неговите страхотни качества, да лежи и да се въргаля толкова много в никакви ситуации е наистина срамно", заяви аржентинската легенда Диего Марадона.

„Това беше театър и изобщо не изглеждаше добре. В първия момент изтръпнах, помислих, че е тежко контузен от тези викове и гримаси. След това обаче се сетих, че това е Неймар", сподели Алан Шиърър, който работи като коментатор за Би Би Си.

„Вижте, аз не се интересувам много от критиките, защото по някакъв начин това може да повлияе на всеки. Последните два мача не разговарям с медиите, защото има толкова много хора, които говорят твърде много. Аз съм тук, за да играя и да помагам на отбора си. Тук съм, за да спечеля", каза Неймар по темата.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация