Перес реши кой ще е новият номер 7 на Реал Мадрид

18:07
Перес реши кой ще е новият номер 7 на Реал Мадрид

Президентът на Реал Мадрид Флорентино Перес вече е набелязал кой ще е новият номер 7 на Кралския клуб, след финализиране на почти сигурната продажба на Кристиано Роналдо на Ювентус.


Според информация на Diario Gol, босът се е спрял на звездата на Белгия и Челси – Еден Азар.


Перес бил очарован от представянето на полузащитника по време на Световното. „Червените дяволи“ се класираха за полуфиналите, а дейно участие взе и Азар. В предстоящия етап на шампионата на планетата белгийците ще спорят с коравия тим на Франция.


Близки до Кралския клуб напомнят, че Перес винаги се оглеждал в добре представящи се по време Световни футболисти. Сега президентът бил повече от категоричен, че със закупуването на Азар ще накара феновете на „балета“ набързо да забравят за Роналдо.


Междувременно самият Азар, който има договор с Челси до 2020 година, не бил сигурен дали иска да продължи на „Стамфорд Бридж“. Роденият през 1991 година играчи имал сериозни амбиции и на клубно ниво държал да се състезава в Шампионска лига. През предстоящата кампания подобни перспективи не се разкриват пред „сините“, които не успяха да се класират за турнира на богатите. За сметка на това, че действащият шампион на Стария континент може да задоволи тези негови изисквания.

 

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация