Челси освободи Конте, чака се официално потвърждение

18:12
Челси освободи Конте, чака се официално потвърждение

Мениджърът на Челси Антонио Конте е освободен от поста си, съобщава Sky Italia. Очаква се в близките дни Конте официално да бъде заменен от доскорошния наставник на Наполи Маурицио Сари.

Конте прекара два сезона на "Стамфорд Бридж", в които спечели шампионската титла във Висшата лига и ФА Къп, но още след края на миналия сезон се заговори, че ще бъде заменен. В началото на тази седмица президентът на Наполи Антонио де Лаурентис разкри, че съвсем скоро Сари ще бъде назначен за мениджър на Челси

Конте имаше договор за още една година със "сините" и ще получи обезщетение от ръководството на клуба за прекратяването на договора. Все още не е ясно накъде ще се насочи италианският специалист след престоя си в Челси.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

darklight
12.07.2018 18:26

За пореден път показваме колко тъп отбор сме.

darklight
12.07.2018 19:11

Ми много може да направи, ама като на отборчето му липсва амбиция, много ясно че ще се изпокара със скръндзите по горните етажи. Ще го видим сега безтитленика Сари със "секси" футбола колко месеца ще издържи.

Deuz
12.07.2018 18:59

Хаха, и какво повече ще направи Конте? С цялото ми уважение към него, но от 3-5-2 да минеш на 3-4-3 не е решение. Настрои играчи срещу него. Покрай тях и борда. Така не става.