Обрат: Бордо стопира трансфера на Малком в Рома, Барса наддаде за бразилеца

12:57
Обрат: Бордо стопира трансфера на Малком в Рома, Барса наддаде за бразилеца

Обявеното за сигурно преминаване на крилото на Бордо Малком в Рома може да се провали, след като Барселона направи неочаквано предложение за бразилеца, съобщи "El Мundo Deportivo".

Вчера и двата клуба потвърдиха, че трансферът е договорен и 21-годишният Малком ще продължи кариерата си в римския отбор. Очакваше се футболистът да пристигне днес в Рим, но жирондинският клуб го е спрял и според каталунският ежедневник причина за това е станала изненадващата оферта на Барселона. Испанците са предложили 41 млн. евро, което надвишава офертата на Рома с 3 млн. 

Каталунският клуб е насочил вниманието си към Малком след провала на преговорите с Челси за Уилиан. Лондончани заковаха цена от 70 млн. евро и не склониха да я намалят. Малком се разписа 12 пъти с екипа на Бордо в Лига 1 миналия сезон и асистира за още седем гола. Той премина във френския клуб през 2016 г. от Коринтианс. Според друг каталунски ежедневник - "Sport", представители на Барселона са наблюдавали Малком в няколко мача от френското първенство.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация