Срещата Модрич - Перес се отложи за края на седмицата

19:03
Срещата Модрич - Перес се отложи за края на седмицата

Асът на Реал Мадрид Лука Модрич се включи в тренировъчния процес, след като се завърна от ваканция. Той е изкушаван от офертата на Интер за шестгодишен договор на обща стойност от 60 млн. евро. Но от Белия балет контрираха, че ще му предложат нов контракт и ще увеличат заплатата му. Има обаче някои аспекти от конкурентното предложение на нерадзурите, които все още мътят мозъка на хърватския ас. Причината е, че той иска да подпише последния голям договор в кариерата си, който да му гарантира максимална сигурност до самия край. А точно това му предлагат италианците.

На практика, ако той изпълни договора си с Интер, има гарантирани приходи от футбол на най-високо ниво до 38-годишна възраст. Това означава, че Реал трябва да прибави още 4 години към настоящия му контракт, който изтича през 2020 г.

При всички положения халфът ще изслуша какво има да му офертира президентът Флорентино Перес. Очакваше се това да стане вчера, но срещата е отложена за петък или събота. Явно следващата седмица ще обяви решението си. Интер може само да чака.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация