Клоп не иска играчите му да се държат като Рамос

17:45
Клоп не иска играчите му да се държат като Рамос

Мениджърът на Ливърпул Юрген Клоп сподели, че не желае да побеждава на всяка цена, както прави това защитникът на Реал Мадрид Серхио Рамос.

Във финала на Шампионската лига Рамос контузи Мохамед Салах, а според Клоп това е било преднамерено, както и удари по главата Лорис Каурис.

"За мен е важно както точно ти побеждаваш. Естествено, иска ми се да спечеля Шампионската лига и едва ли щях да върна титлата, като бяхме играли грубо във финала. Не очаквам Рамос да върне медала си, но е нужно да промени поведението си. Възможно е това да е било случайност, но в пика си Салах получи травма. По този начин се дава лош пример на децата. Ако искаме да ги учим, че заради победата може да правят каквото им е изгодно, то ще се радвам да напусна тази планета след 40 години. Не е въпросът, че не умея да признавам пораженията. Трябва да обсъдим поведението на Рамос, тъй като преди година именно той отново повлия на резултата, като симулира и принуди реферът да покаже червен картон на Куадрадо. Реал си заслужи победата в Шампионската лига, никога и никой не е поставял това под съмнение, в това число и аз. Но нима искате да виждате на терена такива ситуации като тези с Рамос? Мисля, че не", каза Клоп, цитиран от Sport1.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация