И Саша Зверев отпадна от турнира в Синсинати

11:30
И Саша Зверев отпадна от турнира в Синсинати

Холандецът Робин Хаасе продължи с добрите си игри на турнирите на твърди кортове в САЩ, след като победи световния номер 4 Александър Зверев с 5-7, 6-4, 7-5 в мач от втория кръг на Мастърса в Синстинати.

Миналата седмица 55-ят в световната ранглиста Хаасе записа победи над Кей Нишикори и Денис Шаповалов, за да стигне до четвъртфиналите на Роджърс Къп, а сега записа втори пореден трисетов успех, за да намери място в третия кръг в Синсинати. Зверев бе необичайно колеблив на собствен сервис в този мач, като спечели по-малко от 45 процента от точките на втори сервис и допусна цели шест пробива на подаването си. Хасе от своя страна показа характер във важните моменти в решаващия сет, за да стигне до крайния успех след два часа и 24 минути. За място на четвъртфиналите холандецът ще спори с Пабло Каренцо Буста от Испания, който победи квалификанта Брадли Кан с 6-4, 6-4.

За третия кръг се класира и носителят на три титли от Големия шлем Стан Вавринка след успех над Кей Нишикори с 6-4, 6-4. Швейцарецът бе агресивен от основната линия и на солиден на собствен сервис, за да стигне до успеха след час и 28 минути игра. За Вавринка предстои двубой с унгареца Мартон Фучович.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация