ПСЖ плаши Барса със съд заради Рабио

20:34
ПСЖ плаши Барса със съд заради Рабио

Ръководството на Пари Сен Жермен е крайно недоволно от действията на Барселона, която се опитва да съблазни полузащитника на парижани Адриен Рабио.

Френският клуб е уведомил официално каталунците, че има готовност да се жалва до ФИФА, съобщи испанският ежедневник "Спорт".

В ПСЖ са гневни, че Барселона е започнала директни преговори с Рабио, а по правило това може да стане в момента, когато до изтичането на контрата на играча остават шест месеца. В обръщението си ПСЖ уведомяват, че са възприели тези действия на испанския гранд с възмущение и недоумение, а именно те са в основата на нежеланието на играча да преподпише с тях. Каталунците от своя страна твърдят, че действат открито, тъй като са уведомили френските си колеги за интереса към Рабио още в началото на юли. Миналата седмица се появиха информации, че има вероятност Рабио да премине в Барселона като свободен агент през лятото на 2019 г.

Каталунците са направили конкретно предложение на 23-годишния французин, който може да заработва по 10 млн. евро годишно на "Камп Ноу". Рабио не попадна в окончателния състав на Франция за Мондиала в Русия. 

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация