Тотнъм съсипа Ман Юнайтед на "Олд Трафорд" (видео)

10:36
Тотнъм съсипа Ман Юнайтед на "Олд Трафорд" (видео)

Тотнъм продължава с прекрасното си представяне от началото на сезона в Премиър лийг, записвайки трета поредна победа в актива си. "Шпорите" победиха с 3:0 Манчестър Юнайтед на "Олд Трафорд" и сучиха прокобата да не могат да запишат успех над "Червените дяволи" като гост в 4 поредни мача, в които нямаха дори отбелязан гол. В същото време това бе второ поредно поражение в първенството за домакините, което определено ще засили кризата в тима и критиките към мениджъра Жозе Моуриньо.

Първото полувреме бе равностойно, като дори Юнайтед стоеше по-добре. Гостите обаче се развихриха през втората част и поставиха на колене своя съперник. В 50-ата Хари Кейн откри резултата, а в 52-ата Лукас Моура удвои. Бразилецът бе автор и на третия гол за своя тим в 83-ата минута.

Така Тотнъм записа голяма победа и вече има 9 точки в актива си, като заема 2-ото място във временното класиране и изостава само по голова разлика от лидера Ливърпул. Юнайтед пък продължава да върви надолу и вече е 13-и само с 3 спечелени точки.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация