Суарес: Погба винаги е добре дошъл в Барселона

17:49
Суарес: Погба винаги е добре дошъл в Барселона

Нападателят на Барселона Луис Суарес за пореден път подклади слуховете, че звездата на Манчестър Юнайтед Пол Погба е основната трансферна цел на клуба, след като заяви, че французинът винаги е добре дошъл на "Ноу Камп".

За евентуален трансфер на Погба при каталунците се заговори още в началото на лятото, като в крайна сметка халфът остана на "Олд Трафорд", но по всичко изглежда, че шампионите на Испания ще направят всичко възможно, за да го привлекат следващата година. "Погба е класен играч, който е спечелил всичко, а ние винаги искаме да имаме най-добрите футболисти в състава си. Той е играч с много качества и е ключов за Манчестър Юнайтед, но мисля, че той би искал да се бори за повече трофеи, отколкото го прави там. Но такава е ситуацията, той не е в Барселона, но винаги е добре дошъл при нас", коментира уругвайският национал.

В последните дни се заговори усилено, че Ювентус също е пределно мотивиран да си върне Погба в опит да спечели Шампионската лига. Според медиите в Италия наставникът на "бианконерите" Масимилиано Алегри смята, че след идването на Кристиано Роналдо, французинът е липсващото парче в пъзела, за да може тимът отново да се качи на европейски връх след повече от 20 години пауза.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация