Жестока конкуренция през новия сезон на Супер 7

15:51
Жестока конкуренция през новия сезон на Супер 7

Изключително оспорван се очертава да бъде новият сезон в играта Супер 7. След изминалите десет кръга първите шейсет участници са разделени от едва 50 точки или само пет точни резултата. В най-новата игра на WINNER.BG вече се включиха близо 500 потребители на сайта, като след всеки изминал кръг броят им расте. Бихме желали да напомним, че в битката за голямата награда от 100 000 лв. може да се включи всеки регистриран потребител, като участието е напълно безплатно, а също така не се отнемат точки от актива за основната игра на WINNER.BG.

В започващия в 21:40 ч. единадесети кръг акцентът пада върху новосформирания турнир на УЕФА Лига на нациите, както и квалификациите за Европейското първенство за младежи до 21 г.  

Българският национален отбор мъже и младежката ни формация са главни действащи лица в тиража, като от осемте срещи половината са с участието на "лъвовете" на Петър Хубчев и Антони Здравков.

Момчетата на медалиста от САЩ '94 влизат в турнира с нови надежди за класиране на голям форум, след поредица от неуспешни квалификационни кампании. Съперници в групата ни са Словения, Норвегия и Кипър.

Младежите пък продължават с опитите си да се доберат до второто място в група 9, като в идните дни последователно ще се срещнат с фаворита Франция и аутсайдерите от Черна гора.

Много любопитен ще е и мачът от Лига А (група 1), който ще противопостави последните два шампиона на планетата Германия и Франция.

Не по-малко интересно ще бъде и на "Уембли", където Англия приема Испания с новия си треньор Луис Енрике.

Пълна програма за кръг 11!

Правила на играта Супер 7!

Забележка: ОСМИЯТ МАЧ ОТ ТИРАЖА ДАВА ТОЧКИ ЗА КЛАСИРАНЕТО, САМО АКО НЯКОЙ ОТ ОСНОВНИТЕ СЕДЕМ Е ОТЛОЖЕН!!!

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

_forza_CSKA_
06.09.2018 18:01

Бих искал да предложа една промяна в правилата(ако е възможно, разбира се):
Ако изпусна да прогнозирам първия/те мачове от даден кръг, да мога да се възползвам от другите мачове до края на кръга, а не да се блокират всички.

boikoberende
06.09.2018 19:11

Е така се губи смисъла от участие. Нали целта е да познаеш всички седем мача.