Хубчев: Отстъпваме чисто футболно на Норвегия, но...

21:35
Хубчев: Отстъпваме чисто футболно на Норвегия, но...

Селекционерът на България Петър Хубчев заяви, че трудно може да намери думи, за да опише представянето на “лъвовете”, които с много борба спечелиха и втория си двубой в Лигата на нациите.


“Трикольорите” надиграха с минималното 1:0 силния състав на Норвегия, а в герой се превърна нападателят на Черно море Радослав Василев, който реализира победното попадение през втората част. Легендарният защитник и герой от САЩ’94 поздрави футболистите си и заяви, че е изключително доволен от видяното на “Васил Левски”.


“Тази победа е още по-сладка от успеха в Словения, защото бе още по-сърцата. Ако трябва да бъдем реалисти, надхитрихме отбора на Норвегия. Цяла седмица говорим за тази битка, за тази борба, за това желание и необходимост да се раздадем докрай. Не мога да намеря точните думи, за да опиша начина, по който се държаха момчетата. Наистина, нямам думи”, щастлив бе Хубчев след победата на Националния отбор.


“Чисто футболно, а и физически отстъпваме много на Норвегия, но понякога, да не кажа дори по-често, по-силният дух побеждава. Имена на отделни футболисти няма да назова, колкото и да ме провокирате. Няма как да отлича когото и да било. Доволен съм. Каквото трябва, ще го кажа директно в очите на всеки един играч”, допълни още селекционерът на България.

 

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация