Тотнъм без двама основни играчи за дербито с Ливърпул

15:36
Тотнъм без двама основни играчи за дербито с Ливърпул

Мениджърът на Тотнъм Маурисио Почетино разкри, че няма да може да разчита на две от големите си звезди за предстоящото дерби с Ливърпул.


"Шпорите" приемат лидера във временното класиране на "Уембли" в събота по обяд, но в състава на лондончани няма да бъдат световният шампион и капитан на отбора Юго Лорис и английският национал Деле Али. Първият трябва да премине още един преглед на скенер, за да се разбере колко сериозна е травмата му в бедрото, която получи още в двубоя с Манчестър Юнайтед. Али пък може да пропусне и сблъсъка от Шампионската лига срещу Интер, след като получи разтежение в двубоя с Испания.


"Али нямаше късмет, защото получи контузия след само 20 минути срещу Испания. Разочароващо е, защото ще ни липсва срещу Ливърпул, а вероятно и в мача срещу Интер от Шампионската лига. Това обаче не е голям проблем. Юго Лорис трябва да премине нов преглед, за да се установи какво е състоянието му. Надяваме се, че и той ще се завърне скоро", заяви Почетино, който определи Ливърпул като "един от най-добрите отбори в Англия, а може би и в Европа".


Аржентинецът добави, че Лорис със сигурност ще остане капитан на Тотнъм въпреки слуховете, че лентата ще му бъде отнета заради това, че вчера получи присъда за шофиране в нетрезво състояние.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация