Реал Мадрид отказва да играе мачове от Примера в САЩ

18:28
Реал Мадрид отказва да играе мачове от Примера в САЩ

Реал Мадрид категорично се противопоставя на плановете за провеждане на мачове от Примера дивисион в САЩ. Това съобщи официало днес президентът на клуба Флорентино Перес.

Както е известно, Испанската футболна лига се опитва да пренесе зад Океана няколко мачове, за да се популяризира испанският футбол в Америка. Първият избран двубой е този между Жирона и Барселона през януари, като идеята е той да се състои в Маями.

“Ние няма да ходим в САЩ. Не знам какви интереси защитават от Лигата, но със сигурност това не са интересите на самите клубове и феновете. Ето защо категорично отказваме да сме част от това”, заяви Перес.

С всеки изминал ден шансовете за реализирането на проекта намаляват. В петък от Испанската футболна федерация също бяха категорични, че няма да дадат разрешение за това. Отделно от УЕФА и ФИФА също не гледат с добро око на плана.

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

gadatelq
30.10.2018 12:24

Имам един въпрос- има ли редактор наистина и на какъв адрес да му пишем, за да имаме някаква връзка при проблеми на сайта и при предложения за подобряване на функцонирането му?