Дарби Каунти отстрани Ман Юнайтед след драма на "Олд Трафорд" (видео)

09:43
Дарби Каунти отстрани Ман Юнайтед след драма на "Олд Трафорд" (видео)

Отборът на Манчестър Юнайтед продължи със слабото си представяне от началото на сезона и отпадна още в третия кръг на Карабао Къп, след като загуби от Дарби Каунти със 7:8 след изпълнение на дузпи.

Двубоят на "Олд Трафорд" събра отново постигналите големи успехи в Челси Жозе Моуриньо и Франк Лампард, като рекордьорът по голове за сините от това лято е мениджър на овните.

Срещата започна отлично за домакините, които поведоха в резултата още в третата минута, когато Хуан Мата завърши технично отлична контраатака. След гола червените дяволи се прибраха в своята половина, докато играчите на Дарби спокойно владееха топката и се опитваха да стигнат до изравнителен гол. Те постигнаха това в 59-та минута, когато Хари Уилсън се разписа с феноменален изстрел от свободен удар. Осем минути по-късно вратарят на Юнайтед Серхио Ромеро игра с ръка извън наказателното поле и получи директен червен картон, а овните се възползваха от численото си преимущество и в 86-та минута излязоха напред с гол на Джак Мариот. Домакините обаче не се предадоха и в петата минута на продължението Маруан Фелайни изравни с глава след центриране на Диого Дало.

По този начин се стигна до изпълнение на дузпи, като двата тима вкараха по седем поредни изстрела от бялата точка, преди защитникът на Юнайтед Фил Джоунс да изпусне, което изпрати Дарби в следващия кръг на турнира.

Напред продължава и тимът на Манчестър Сити, който победи Оксфорд Юнайтед с 3:0. За четвъртия кръг се класираха още АФК Борнемут, Фулъм, Лестър Сити и Кристъл Палас

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари