Моу отне капитанската лента на Пол Погба

12:54
Моу отне капитанската лента на Пол Погба

Мениджърът на Манчестър Юнайтед Жозе Моуриньо обяви, че полузащитникът Пол Погба повече няма да носи капитанската лента на тима. Френският национал бе капитан на червените дяволи при отсъствието на Антонио Валенсия от началото на сезона, но португалецът отказа да даде обяснение защо е решил да снеме тази отговорност от халфа.

Този ход на Моуриньо следва последните изказвания на Погба, който след равенство с Улвс в събота косвено разкритикува наставника си, заявявайки, че червените дяволи трябва да са много по-офанзивни в домакинските си мачове.

25-годишният футболист остана извън групата на Юнайтед за вчерашния мач с Дарби Каунти за Карабао Къп, а след двубоя Моуриньо потвърди появилите се информации, че Погба вече няма да бъде втори капитан на отбора.

"Няма конфликт, няма проблем между нас. Аз реших, че той ще бъде втори капитан и сега аз решава, че вече няма да е така. Аз съм мениджър на отбора и мога да взимам тези решения, без да съм длъжен да давам обяснения", каза Специалния след поражението от овните след дузпи.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация