Манчестър Юнайтед обяви рекордна печалба

08:37
Манчестър Юнайтед обяви рекордна печалба

Манчестър Юнайтед официално публикува рекордни печалби от 590 млн. паунда за изминалия сезон. Ед Удуърд похвали работата на клуба като доказателство за желанието отборът да бъде пример не само на терена, но и извън него. Повишаването на приходите е благодарение на по-големите печалби от телевизионни права през последните 12 месеца, завършили на 30 юни 2018-а, както и спечеленото второ място във Висшата лига, в сравнение с шестата позиция от предходния сезон. Малко увеличение се бележи в рекламните приходи (276,1 млн. паунда). 

"Всеки в клуба работи неуморно, за да добави към 66-те трофея на Манчестър Юнайтед и 25-те на Жозе. Това искат нашите фенове и за това настоява историята ни. Ние сме отдадени на нашата философия да преплитаме домашния академичен талант с играчи от световна класа и сме горди с това. Отново, както миналата година, ние имахме повече хора от академията с минути на терена, отколкото всеки друг клуб. Увеличените ни приходи демонстрират силната ни дългосрочна финансова стратегия, която ни води във всяка дейност и ни позволява да се борим за топталанти във все по-конкурентния пазар", заяви Уудуьрд. 

Юнайтед подписа 7 нови спонсорски договора в последните 12 месеца. Вчера пък Зинедин Зидан публикува свои снимки в Instagram от Лондон, французинът е на ваканция със своята съпруга в града, а феновете на червените дяволи се ентусиазираха и призоваха специалистът директно да започва работа на "Олд Трафорд". Зидан е считан за един от основните фаворити да смени Жозе Моуриньо начело на Юнайтед.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация