Чуковете задълбочиха кризата в Ман Юнайтед (видео)

16:59
Чуковете задълбочиха кризата в Ман Юнайтед (видео)

Отборът на Уест Хем спечели с 3:1 у дома на ,,Олимпийски стадион“ срещу Манчестър Юнайтед в първа среща от седмия кръг във Висшата лига. ,,Чуковете“ записаха трети пореден мач без загуба, след като започнаха кошмарно новия сезон с четири поредни поражения. От друга страна проблемите на Жозе Моуриньо и ,,червените дяволи“ продължават, като това е трети последователен двубой без победа за тях във всички турнири след равенствата с Уулвърхемптън и Дарби Каунти (Карабао Къп).

Домакините започнаха по отличен начин срещата и поведоха в резултата след само пет минути игра. Капитанът Марк Ноубъл изведе зад защитата Пабло Сабалета, чието центриране намери една от новите покупки на лондончани Фелипе Андерсон, който с пета от близко разстояние реализира за 1:0. Юнайтед изглеждаха стъписани в първите минути на двубоя и опитите им да застрашат вратата на Лукаш Фабиански не се увенчаха с успех. В края на първата част възпитаниците на Мануел Пелегрини покачиха преднината си, след като удар на Андрий Ярмоленко се отби от Виктор Линдельоф и влетя в мрежата зад Де Хеа за 2:0.

Португалският наставник на Юнайтед Жозе Моуриньо замени след почивката шведския бранител с Маркъс Рашфорд в търсене на попадение. Смяната оказа своето положително вляяние върху играта на ,,червените дяволи“ и именно младият англичанин успя да изравни в 71-та минута след асистенция на Люк Шоу от ъглов удар. Радостта на гостите бе краткотрайна, след като Марко Арнаутович подпечата успеха на домакините след подаване на Марк Ноубъл.

След победата над Евертън и равенството с Челси в миналия кръг, Уест Хем продължава с положителното си представяне във Висшата лига. Юнайтед пък от друга страна ще търси прекъсване на негативната поредица в средата на седмицата срещу Валенсия в Шампионската лига.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация