Марадона съветва Меси да не се връща в националния

11:35
Марадона съветва Меси да не се връща в националния

Аржентинската легенда Диего Марадона посъветва голямата звезда на Барселона Лионел Меси да обяви окончателното си оттегляне от националния отбор и да не играе повече за "гаучосите". Лео все още не е обличал фланелката на "албиселесте" след провала на отбора на Световното първенство, като той все още не е обявил какво ще бъде бъдещето му в националния отбор. Според Марадона Аржентина няма какво повече да иска от Меси, който абсолютно несправедливо е обвиняван за всеки провал на националния отбор. 

"Какво бих казал на Меси? Да не се връща повече. Да сложи край на кариерата си в националния отбор. Тимът до 15 години губи и вината е на Меси, програмата в първенство праща Расинг срещу Бока и за това също е виновен Меси. Винаги за всичко е виновен той. Бих му казал: "не се връщай повече, човече". Да видим дали могат да се справят без него, дали наистина са големи мъже. Бих искал да видя как той ни праща всички на майната си. Защото не той трябва да бъде обвиняван за това, че не станахме световни шампиони", заяви Дон Диего. 

Марадона се изказа подигравателно и за временния селекционер на Аржентина Лионел Скалони, който обяви, че ще остави фланелката с №10 в националния отбор свободна, докато Меси не вземе решение за бъдещето си. "Скалони е идиот. Когато аз тръгвах, дадох фланелката с №10 на Меси. Сега той би трябвало да я предаде на следващия. Това е нелепо и ме вбесява. Скалони е страхотно момче, но той не може да ръководи дори движението. Как може да му дадем националния отбор?"

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация