Обвиненията срещу CR7 забоксуваха сериозно

09:56
Обвиненията срещу CR7 забоксуваха сериозно

Обвиненията в изнасилване, отправени към мегазвездата на Ювентус Кристиано Роналдо от страна на американката Катрин Майорга, започнаха да олекват със страшна сила, става ясно от изказване на адвоката й Лесли Стоувъл пред германското издание “Шпигел”, което първо съобщи за аферата.


Оказва се, че в полицията в Лас Вегас не се съхраняват никакви улики срещу португалеца, както и не се пазят и показанията на Майорга, дадени веднага след инцидента през 2009 година. Адвокатът обвини полицията, че не пази като доказателства роклята и долното бельо, които Майорга е носила вечерта, в която твърди, че е била насилена от Роналдо. Стоувъл твърди също, че полицията не е предприела никакви действия срещу Роналдо още през 2009 година, макар американката да е посочила името му. От полицията отричат напълно обвиненията на адвоката.

 

"По времето, когато бе прието оплакването, жертвата не даде на разследващите информация за мястото на инцидента или описание на нападателя. От септември 2018 г. случаят е отворен наново, като детективите ни проверяват предоставената информация", се казва в съобщение на полицията, разпространено в началото на октомври.

 

Според “Шпигел” Майорга е постигнала извънсъдебно споразумение с футболиста на Ювентус, като според него е получила 375 000 долара и се е съгласила случилото се никога да не стига до публичното пространство. Сега американката иска нови 200 000 долара като компенсация.

 

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация