Жельо Желев подписа за две години с Вихрен

14:43
Жельо Желев подписа за две години с Вихрен
Бившият халф на Берое Жельо Желев подписа тази сутрин двегодишен договор с Вихрен Сандански.

Снощи Желев и ръководството на клуба се разбраха по условията на контракта и днес официално парафираха. Както е известно, халфът тренира със санданчани още от август месец и в крайна сметка се стигна до контракт.

22-годишният Желев е юноша на Берое и играе на поста атакуващ ляв полузащитник. Той има 50 мача в елита, но в началото на подготовката влезе в конфликт с Илиян Илиев и това доведе до разтрогване договора му с Берое. Самият играч остана доволен от това, че ще работи в наставника си Филип Филипов, като го определи като много добър футболен специалист.

"Радвам се, че се стигна до договор и, че ще работя с треньор като г-н Филипов. Ще дам всичко от себе си да се наложа в състава и да помогна на Вихрен да се завърне в елита", заяви Желев.

Утре административният директор на Вихрен Максим Иванов ще уреди Жельо и с картотека в БФС и той ще може да вземе участие още в съботното домакинство на Чавдар Етрополе. Дошлият от Спартак Варна Спас Байрактаров, който е юноша на Левски, и в момента е свободен агент, ще изкара пробен период до края на седмицата.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация