Валверде определи групата на Виляреал, двама основни полузащитника липсват

15:08
Валверде определи групата на Виляреал, двама основни полузащитника липсват
Наставникът на Виляреал Ернесто Валверде определи групата на тима за мача от Лига Европа срещу българския шампион Левски.

В състава са включени 18 футболисти, като единствено националът на Испания Санти Касорла не попадна в сметките на наставника заради наказание. Срещата пропуска и капитанът Маркос Сена, който има травма в левия крак. По този начин средната линия на "жълтата подводница" ще бъде лишена от двама от най-стойностните си футболисти.
Срещата между Виляреал и Левски е днес от 22:05 часа българско време, на стадион "Ел Мадригал".

Ето и групата на Виляреал:
Вратари: Диего Лопес, Олива
Защитници: Хави Вента, Гонсало, Маркано, Годин, Капдевила;
Халфове: Давид Фустер, Брено, Ескудеро, Пирес, Ибагаса, Егурен, Кани;
Нападатели: Джонатан Перейра, Йоренте, Нилмар, Роси;

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

Svetlozar
17.09.2009 19:36

Ако Бай Ганьо беше налял някой милион в Левски сега щяха да са в групите,а вкараните пари отдавна избити!Не може без да даваш да печелиш!

charpaka
17.09.2009 17:35

Продължение:
- Тепърва трябва да се доказват. Оценките се правят накрая на Лига Европа и е още твърде рано да се въздигат. Нека имат късмет, българи сме и трябва да се подкрепяме. Това е мечтата ми и се надявам скоро да се осъществи. Благодаря за вниманието ! Да живее българския СПОРТ!

charpaka
17.09.2009 17:27

Разликата между нас и Цюрих например е, че Цюрих могат да бележат. На нас не ни се отдава тази възможност. Причините са няколко, може би слаби нападатели и слаба халфова линия или липса на късмет, но е ясно че нашия футбол не върви на никъде. И незнам какво ще правим, ако не вземем 2-3 добри футболисти. С оглед на състава ни какви чудеса очакваме. Господи ние сме супер зле като цяло. Имаме играчи от рода на Г.Христов, Хичо, Йовов и т.н... Които са много ценни за вътрешното пъвренство, но на европейска сцена е ясно, че с тях не върви. Незнам, явно Батков има друго виждане на нещата. Ако беше взел 1 класен защитник , 1 класен халф и класен нападател. Сега щяхме да сме може би в ШЛ. Вярно, че щяха да ни отупат с голова разлика от рода на 2-20, но шяхме да сме в турнира на богатите и ГОЛЕМИТЕ. Така се прави добър отбор, с финанси, добри кадри от школата и добър скаутинг, както и правилна политика и мениджмънт. Ако тези работи куцат, просто си оставаме посредственият отбор за Европа, какъвто може би сме в момента. Чорбата да не се радва, тази победа над Динамо не ги прави велики.

ivan79
17.09.2009 15:41

И с юношите да играят пак неможем да вземем нещо от този мач.