Дон Диего: Меси не е нито лидер, нито най-великият футболист

17:12
Дон Диего: Меси не е нито лидер, нито най-великият футболист

Бившият аржентински национал Диего Марадона заяви за Fox Sports, че неговият сънародник и нападател на Барселона Лионел Меси не е нито лидер, нито най-добрият футболист на всички времена. Според двукратния световен шампион с ,,гаучосите“ Меси е един футболист, когато е в Барселона и съвсем различен, когато играе за националния отбор.

,,Трябва да спрем да боготворим Меси. Той е един Меси в Барселона и съвсем друг играч за Аржентина“, започна той. „Той е велик футболист, но не е лидер. Безсмислено е да го считаш за такъв, след като той ходи до тоалетна по 20 пъти преди среща“, продължи Марадона.

Наставникът на мексиканския Дорадос де Синалоа сподели още, че не би повикал в момента Меси в представителния тим. ,,Честно казано, не бих го потърсил, но никога не казвай никога. Трябва да свалим напрежението от него“, завърши Марадона.

Меси е извън състава на южноамериканците, след като си взе почивка от националния отбор след отпадането на осминафиналите от Франция на Мондиала в Русия. Аржентина победи наскоро без него Ирак с 4:0, а сега им предстои двубой с петкратния световен шампион Бразилия в друга приятелска среща във вторник, в която аржентинската им звезда отново няма да бъде на тяхно разположение.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация