Черноморец услужливо отмени мача с Левски

18:40
Черноморец услужливо отмени мача с Левски
Ръководството на Черноморец Бургас взе решение да се отзове на молбата на колегите си от Левски, за промяна в датата на мача от третия кръг за първенството на "А" футболната ни група, съобщава "БГНЕС". Искането на "сините" е заради предстоящия двубой на столичния клуб от 3-предварителен кръг на Шампионска лига идната сряда срещу отбора на БАТЕ Борисов. Както е известно първата среща между двата тима играна на стадион "Георги Аспарухов" завърши 1:0 за беларуския клуб.

Черномoрец Бургас излезе с изявление, което гласи:

"Мотивите за това решение на ръководството на Черноморец Бургас са продиктувани от факта, че български отбор отново има реален шанс за влизане в най-авторитетния турнир на УЕФА – груповата фаза на Шампионска лига и този шанс трябва да бъде използван. Това от своя страна ще допринесе за повишаването на имиджа и престижа на българския клубен футбол и ще вдигне както коефициента, така и рейтинга на страната ни в ранглистата на УЕФА. От това ще спечели не само отбора на Левски, но и българските футболни клубове, участващи в евротурнирите, а наред с тях и всички фенове на футбола в България, които искат да гледат по-качествен европейски футбол по родните терени. Ръководствата на двата клуба допълнително ще се уточнят за насрочване на нова дата за провеждането на футболния двубой. Днес по обяд от клубната канцелария на ПСФК Черноморец Бургас бе изпратен факс до БФС с положителен отговор на молбата на Левски София за отлагането на съботния двубой между двата отбора. Поднасяме своите извинения на многобройните фенове на Черноморец Бургас, които няма да могат да видят тази събота своите любимци в първи домакински мач на отбора за новия сезон".

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

Huku
20.08.2008 14:46

"Някъде в Европа да отлагат по този начин мачове?"

nickson10, как не те беше срам да задаваш такъв въпрос.
В Англия например мачове се отлагат непрекъснато, и то несамо заради лошото време

roommen
20.08.2008 12:52

deby_cc - дано не се отпускат по дискотеките както казваш имайки предвид важността на мача с Бате ,но от една тъй наречена тренировка с Черноморец могат да се получат и много неприятни контузии .По мое мнение още един официялен мач преди реванша с Бате би бил много полезен ,но щом ръководството е решило че това е вариянта така да бъде,ще поживеем ще видим

mystic_knight
20.08.2008 12:02

Ще ви припомн нещо, Зенит отложи 7 мача от руското първенство в името на каузата за спечелването на купата на УЕФА. Сега някой идиот ще каже, че руския футбол е слаб. Ама да питам като е слаб защо спечелиа купата на УЕФА, а националният им отбор отпадна на полуфинала на европейското от отбора, който после стана шампион?
Мачове се отлаат, когато се счита, че е от изключителна важност да се съхранят сили, всеки среден глупак трябва да го разбира. Тук има и още по-добра причина да се отложи мача, защото от Бургас само чакаха да им предложат отлагане и те да се съгласят, никой не би искал да играе на неотрален терен и то не заради наказание, а заради тъпата бюрокрация.
Сега всички са доволни!
... а не, не всички, чорбарчетата дето си дават мненията тука, както винаги не са доволни. Ако зависеше от тях, трябваше Левски да изиграе 5 мача в 3 дни, за да не би случайно да се класира за ШЛ, че ако това се случи, ще свърши света!

bos
20.08.2008 11:59

Добре е че го отлагат това е мач на живот и смърт.Левски трябва да е на 100% .Не мислия че някой който се нарича българин трябва да е против това действие Тук важното е че това е български отбор а не толкова важно Левски ЦСКА и така нататък.То хубаво отбора е Левски ама колко българи играят в тоя отбор.Всичко е една пълна заблуда и тъпотия.

brickbat
20.08.2008 11:38

абе много сте прости кво като се отмени мача нали после пак ще им се струпат два мача в рамките на три дена

deby_cc
20.08.2008 11:25

Какво да кажа запътили сме се за там където отборите в Английския Немския Италианския шампионат си отлагат мачовете за европейските турнири когато си поискат а и те играят с къде по слаби отбори от Черноморец плаче ми се но това е в България така смятат големите че ще имаме силен футбол. Щом Левски ще се умори от Бургазлий горките момчета дано релаксират добре из Софийските дискотеки вместо да си направят една тренировка с Черноморец

roommen
20.08.2008 08:42

Р**и сте вие и собственика ви е р*м .Мачове се отлагат не само в България и не само на Левски .Друг е въпроса ,че антибългари като вас "чорбари" бихте направили подобен жест като Черноморец само ако ви изнася а спрямо Левски никога .Не притежавате нищо българско ,повръща ми се от такива "хора".

roommen
19.08.2008 23:04

Само един антибългарин може да е против това мачът да бъде отложен .А що се отнася до Черноморец дано в първенството да ви отнесат по моряшки -"чорбета" ...

siboko
19.08.2008 21:52

КУРВИТЕ ОТ ч-ц ПАК СЕ ХВАНАХА ЗА ПАЛЦИТЕ ЗАРАДИ ПО ГОЛЕМИЯТ ИМ БРАД левски.
И МЕЖДО ДРУГОТО ОТБОР С ИМЕТО черноморец НЯМА В А-ГРУПА. ТАКА НАРЕЧИНИЯ ОТБОР СЕ КАЗВА Ч-Ц. САМО НАФТЕКС

cska_boy12
19.08.2008 20:47

хаха всички отбори си играя събота сряда само ВЕЛИКИЯ ЛЕВСКИ не ! Нещо май си спомниха за миналия мач ! как няма да услужат шараните те трябваше да играят извън бургас заради лиценза на стадиона но сега няма да има проблем за " многобройните" им фенове ! Лефски няма никакъв шанс за ШЛ защото батето ще ги бие и в беларус

deko1991
19.08.2008 20:27

той е сиг някво пишлеме те на тая възраст нямат много акъл

soul_soul_x
19.08.2008 20:14

И заради нищожнества и псевдо-фенове като kzl България страда и не показва развитие във футбола....поне един път се замислете....

SaDisTa
19.08.2008 20:13

kzl,пич не дей си угаждай на акъла,врети ти лошо на сивото вещество.Това че ти си некав комплексиран цесекар и мразиш Левски,не означава че цяла България подкрепя БАТЕ.От такива като теб ми се повдига и за това България е на това дередже

soul_soul_x
19.08.2008 20:12

Ето един разумен човек (OnlyInter).
Точно тези няколко реда, които той цитира, са истината, която българските фенове, или поне огромна част, не осъзнават и няма и да го направят!
Не разбрахте ли, в нашето си първенство можем да си говорим и правим нашите си глупости и да си подкрепяме нашия отбор, но в Евротурнирите трябва да сме единни ! Защото сме една държава, едно цяло!
"Някъде в Европа да отлагат по този начин мачове"
Не, никъде, но къде си виждал или чувал фен на някой силен европейски гранд да пожелае загубата на вечния съперник в Евротурнирите?
А какво ще кажеш за простащината "Шумен мрази ЦСКА" или "К*р за Левски", когато и в двата случая мачовете не бяха между тях ?
Ние ТРЯБВА да си помагаме, защото шансове като този са нереално редки и не трябва да се изпускат!
Защото така си оставаме аутсайдерите на Европа - ако отбор от измислена държава ни бие, то кой ще ни признае? На никого няма да му пука и ще продължават да се подиграват с нас - на доста наши европейски мачове срещу отбори от големи държави съдиите са свирили срещу нас, нали?

kzl
19.08.2008 20:01

вперед БАТЕ ! довършете в Беларус започнатото на българска земя .....отстранете фирмения отбор на БФС - леWCки , за доброто на БЪЛГАРСКИЯ футбол !
ЦЯЛА БЪЛГАРИЯ Е С ВАС !
а че "говеда" се сношават с "акули" ?!?!?! това някак не ме изненадва ..... животинското порно с марка "Кенефски" край няма

OnlyInter
19.08.2008 19:53

"Мотивите за това решение на ръководството на Черноморец Бургас са продиктувани от факта, че български отбор отново има реален шанс за влизане в най-авторитетния турнир на УЕФА – груповата фаза на Шампионска лига и този шанс трябва да бъде използван. Това от своя страна ще допринесе за повишаването на имиджа и престижа на българския клубен футбол и ще вдигне както коефициента, така и рейтинга на страната ни в ранглистата на УЕФА. От това ще спечели не само отбора на Левски, но и българските футболни клубове, участващи в евротурнирите, а наред с тях и всички фенове на футбола в България, които искат да гледат по-качествен европейски футбол по родните терени."

Ето ти моето мерило. И ако го прочетеш много внимателно и се опиташ да го осъзнаеш, ще разбереш, че не го правят "за да са удобни на някого".

OnlyInter
19.08.2008 19:50

Първо - това, че не знаеш си е лично твой проблем.
Второ - вярно е разбира се, то е и логично.
И трето - не е това мерилото. Мерилото е, че това, което са написали в своето изявление е много вярно и разумно. И ще е хубаво да го осъзнаете и другите. Това показва, че не са на принципа, който иначе е много популярен в България - "Не е важно на мен да ми е добре, важно е на Вуте да му е зле".

nickson10
19.08.2008 19:39

хей, какво значи хейтърски не знам
но защо малоумни?
и не е ли вярно, че не отлагат мачове в събота, защото в сряда имат мач в ШЛ?
и що се отнася до стойностни отбори - това ли е мерилото?
които са угодни на Левски?

OnlyInter
19.08.2008 19:16

Първо - много разумно действие и изявление на Черноморец. Показаха, че са един от малкото стойностни клубове в България - със стойностен стадион, ръководство и т.н.
И второ - в статията не е написана и другата причина Черноморец да е съгласен на отлагането. А тя е следната: стадиона им все още не е получил лиценз за новия сезон, защото тревната настилка се сменя с изкуствена. Хубаво щеше да го напишете в статията

И вземете да спрете да пишете малоумни хейтърски коментари, че вече сте смешни.

nickson10
19.08.2008 18:58

Айде стига, затова нямаме футбол, защото всичко е далавера.