Новият директор на школата: Ще създаваме истински локомотивци

16:43
Новият директор на школата: Ще създаваме истински локомотивци
Изпълнителният директор на Локомотив Пловдив Иван Петлешков представи днес новия директор на детско-юношеската школа на клуба Георги Славов.

Специалистът работи на "Лаута" от 12 години, като в момента е треньор на юношите, родени през 1993 година, които участват в елитната юношеска група на страната. Славов притежава треньорски лиценз "А" и заема мястото на освободения през лятото Иван Иванов.

"Разделихме се с досегашния шеф на школата поради незадоволителни резултати и лоша работа, организацията в школата куцаше. Това се отразява на имиджа на клуба, а след това и на кадрите, които достигат до представителния тим", обясни мотивите за промяната Иван Петлешков, който уточни, че назначението се е забавило, защото ръководството е търсило най-добрия възможен вариант.

"Основната ми цел, както и на останалите колеги, ще бъде да създадем истински локомотивци. Ясно е, че не всички, които сега тренират, ще станат футболисти, но искаме и тези, които станат доктори, адвокати, програмисти и др. също да носят "черно-бялата" идея в сърцето си и в бъдеще да помагат на клуба. Ще се опитам да създам работа в екип, а не всеки да отговаря само за неговата възрастова група", каза новият директор на ДЮШ Георги Славов.

Изпълнителният директор Иван Петлешков заяви, че вече са поръчани по два нови комплекта екипи за всяка юношеска гарнитура, както и пълна спортна екипировка на всички треньори в школата. Георги Славов допълни, че вече ще има подготвителни групи, които няма да имат възрастови ограничения и ще подготвят всички деца, които имат желание да тренират в Локомотив. Клубът трябва да изпълнява социалната функция да изкарва децата от домовете им за да спортуват, тъй като на тях това им липсва, обясни Славов.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация