В Барса не планират да си върнат Неймар

22:00
В Барса не планират да си върнат Неймар

Вицепрезидентът на Барселона Жорди Кардонер сподели, че клубът на този етап няма никакво намерение да привлича обратно в състава напусналия в посока ПСЖ Неймар. В последните няколко дни се появиха спекулации, които свързваха бъдещето на бразилеца с повторно завръщане на ,,Камп Ноу“. Испанското издание Mundo Deportivo сподели информация, че Неймар не се чувства щастлив във Франция и е готов да се завърне в Барселона.

,,Никой в борда на директорите не е говорил за евентуално завръщане в състава на Неймар, в момента няма как да дадем отговор по въпроса, след като не сме го дискутирали“, заяви Кардонер за радио SER Catalunya. ,,Той беше този, който пожела да си тръгне, а не ние, така че ако ние не вярвахме в него и той бе напуснал, това щеше да бъде напълно различно. Ако искахме да подпишем отново с него, бордът щеше вече да го е обсъдил, но засега разговори по въпроса с Неймар няма“, завърши вицепрезидентът на Барса.

26-годишният футболист спечели две титли на Ла Лига с каталунците за четири години и сформира страховито партньорство с Лионел Меси и Луис Суарес. Бразилският талант напусна клуба през юли 2017 година, след като френският шампион ПСЖ активира освобождаващата му клауза и плати рекордната сума за футболист в историята от 198 млн. паунда. Каталунците се изправят в дербито на 9-ия кръг на испанската Ла Лига в събота от 21:45 часа.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация