Неразчетено излизане на Караджов лиши ЦСКА от победа срещу Фулъм

21:49
Неразчетено излизане на Караджов лиши ЦСКА от победа срещу Фулъм
ЦСКА и Фулъм завършиха 1:1 в първи мач между двата отбора от Група Е на Лига Европа.

През първото полувреме двубоят, който се игра на Националния стадион "Васил Левски" бе равностоен, а головите опасности и пред двете врати бяха малко. След почивката българският тим натисна и дебютантът Мишел Платини в 63-а минута отбеляза чудесен гол за 1:0 в полза на ЦСКА. Само две по-късно обаче, след грешка на Иван Караджов Фулъм стигна до равенството.

"Червените" започнаха добре срещу английския си съперник и още в 3-а минута Иван Стоянов след финт отдясно стреля към вратата на "котиджърс", но топката мина встрани. Две по-късно стражът на гостите Стокдейл улови шут на Йордан Тодоров.

Въпреки ситуациите в началото на мача, Фулъм пресираше добре играчите на Любослав Пенев и "армейците" трудно разиграваха по-продължително топката. В 13-а минута дълъг пас на Иван Иванов намери Данчо Тодоров между двамата централни защитници на гостите, но дребничкият халф не успя добре да овладее и до опасност не се стигна.

Играчите на Фулъм не успяваха да организират нищо опасно към Иван Караджов, но и "червените" бяха доста беззъби в атака. ЦСКА опитваше с високи топки да изведе футболистите си в изгодни позиции, но снажните бранители на "котиджърс" не допускаха опасности пред своята врата.

В средата на полувремето играта продължаваше да бъде разпокъсана, а възпитаниците на Любо Пенев няколко пъти бяха оставени в засада от защитата на Фулъм. Точните пасове и в двата отбора бяха малко, а съперниците заложиха повече на тактическо надлъгване.

В 34-а минута Джон Пентсил преодоля няколко противникови футболисти и влезе в наказателното поле на "червените", но в крайна сметка Иван Иванов изби топката от краката му. Три по-късно Иван Стоянов получи добър пас отляво напредна, финтира противников защитник, но би слабо по земя и Стокдейл улови.

Секунди преди почивката Караджов трябваше да се намесва след хубава атака на "котиджърс" и шут към неговата врата.

През второто полувреме Маркиньос замени Викторс Морозс, а в 48-а минута Йордан Тодоров отдясно стреля силно, но неточно към вратата на гостите. "Армейците" натиснаха и в 52-а минута имаха претенции за дузпа след единоборство между Кели и Данчо Тодоров.

В 54-а минута Иван Стоянов отстъпи мястото си на дебютиращия за "червените" Мишел Платини. Минута по-късно пас отляво на Маркиньос в наказателното поле на Фулъм не бе засечена от намиращия се в добра позиция Тодор Янчев.

В 63-а минута Коста Янев центрира към Маркиньос, той с гърди свали към Платини и нападателят с плътен шут от границата на наказателното поле матира стража на Фулъм. Само две по-късно обаче Караджов излезе неразчетено да пресреща противников нападател и топката се озова в опразнената му врата за 1:1. Грешката определено бе на вратаря, тъй като Иван Иванов бягаше рамо до рамо с Диоманси Камара.

Въпреки изравнителното попадение ЦСКА продължи да натиска и в 70-а минута Маркиньос намери добре Тодоров в наказателното поле на гостите, но халфът би много неточно.

Устремът на "червените" бе леко притъпен и мачът се развиваше в удобно за Фулъм темпо. В 77-а минута обаче един от най-дейните на терена Маркиньос намери по земя Данчо Тодоров, но вратарят на гостите изби удара му.

До края срещата се разпокъса и загрубя, а "армейците" организираха финален щурм едва 2 минути преди края на редовното време, но за съжаление без резултат.

ЦСКА - Фулъм -1:1
1:0 - Платини - 64 мин
1:1 - Камара - 66 мин


ЦСКА: Караджов, Минев, Котев, Иванов, К. Стоянов, Янчев, Морозс, Янев, Тодоров, Делев, Ив. Стоянов

ФУЛЪМ: Стокдейъл, Пентсил, Смолинг, Беърд, Кели, Дейвис, Грийнинг, Рийзе, Гера, Невланд, Камара

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

cholapimp
21.09.2009 04:09

Ванката караджоф най големия мишок,аз чукам майкаму *wink*

ManUtdGirl
20.09.2009 22:59

стига сте го обвинявали еееееееееее бахти и хората ... мн си е добър ... даваи ванка само наппред и не им обръщаи внимание на тея кадето те плюят *thumb_up*

NeO_NaCiSt
19.09.2009 15:39

От Български футбол не се интересувам, защото такъв не съществува, но гледах и двата мача в четвъртък с надеждата да видя по няколко гола във вратите на нашите "грандове". И Левски и ЦСКА играха сравнително добре. Хареса ми това, че за ЦСКА започнаха съмо млади български играчи, а не африканци, които не знаят къде се намират и са подмладени с по 10 години. Грешката е изцяло на вратаря и той е виновен за този резултат, но щом е твърде млад е нормално да е бил притеснен и да допусне всякакви грешки, дори фрапантни. Но ако беше над 24-25 години не би заслужил повече да играе като титуляр! Загубата на Левски беше очаквана, защото Виляреал съвсем не е случаен отбор. Следващите мачове на двата наши отбора ще бъдат загуби и равенства *thumb_up*

AiVaRlL
18.09.2009 21:36

офф да само обвинявате Караджов момчето се пак е само на 20г и е титуляр в ЦСКА в играта просто ви смачкахме топката лошо тупна излъга Караджов а и когато ни спаси срещу Пирин нямаше коментари Караджов спаси ЦСКА нали и аз просто не го виня за нищо а и от страна на Фулам немаше грам ферплай и стига с ТОВА КАРАДЖОВ Е ВИНОВЕН ТОЙ НЕ Е ВИНОВЕН!!!

MeToDueB
18.09.2009 21:28

топката тупна лошо по принцип .. ама сме много зле. Първото полувреме го проспахме и играхме смешния затворен и грозен футбол, който ни принудиха да играем Фулъм .. второто вкарахме офанзивни футболисти и направихме 1-0, но след 2 минути загубихме 2-те точки .. не съм доволен от точката, срещу половината резервен отбор на средняка Фулъм .. да може да са от Англия, но нали все се сравняваме с големите .. Фулъм със сигурност не са от тях .. не съм доволен .. не съм.

Notlike
18.09.2009 15:02

Хаххаха. Отново познатите лафове... тея бяха с резерви, тея не. Е, кажете си го! ЦСКА СРАЗИ Фулъм и просто ТРЯБВАШЕ да победи, а Левски отърва кожичката !! "Подводницата" спокойно можеше да бие с 3:0 ... ще ви видим в събота, като сте толкова надъхани, говедари *wink*

paco_kl
18.09.2009 13:27

абе нещата не стоят точно така!след като е 20 годишен и няма опит,не трябваше да го пуска титуляр.това си беше негова издънка,но целият отбор пострада от това.любо пенев да не се прави на най-великия,ами да си поеме последствията,а не да ми се държи нагло-арогантен тип.пожелавам успех на армейците в другите мачове и на пенев да пуска пифа,че е класи над другите вратарчета

barcelonaVT
18.09.2009 13:09

Караджов има вина за гола но реално погледнато той е едва на 20 години и аз лично знаех че ще има мач в който ще сбърка фатално но се молех и надявах да не е в европа но здраве да е мно ми харесва това момче а и отбора като цяло всичко се промени и ЦСКА върви все нагоре вече а и играят не лош футбол за нащи стандарти пак казвам Краджов сбърка и не само той де но все пак е човешко същество и е на 20 години аз лично само ме е яд за изпуснатата победа и за нищо друго

RichardEvans
18.09.2009 13:07

fastdie поздравления! И Левски играха не лошо срещу Виляреал

fastdie
18.09.2009 10:36

Жалко за ЦСКА.От Левски сам ма ме е яд малко за това което стана.А те Фулъм играха с резервите и ЦСКА имаха голям шанс за 3 точки, но не се получи.В другите мачове на ЦСКА ще им е много по трудно!

iv4a
18.09.2009 09:17

УФФФФФФ, не ви ли омръзна да се дърляте кой бил по-добър ,кой по-слаб,кой как играл къде играл къде бил резерва и тнт.резерва в Англия и Испания ами ако част от титулярите се контузят кой играе може би купуват нови "звезди" докато се оправят старите ли??????????????и двта отбора се представиха добре с оглед на първенството и държавата в която играят и живеем !!!иначе съм от ЦСКА и няма как да не ме е яд за проуснатите 3 точки!!!ама да се търси виновен ми е малко странно той и Пенев го каза !!!Не е виновно момчето ,ами ако я беше стигнал и избил тогава щеше да е герой,иначе от сърце се смях със "сините "коментари" на онова недоносче заспало от Про БГ1.Само ЦСКА!!!

tihomirkunev
18.09.2009 06:39

вие стига сте обвинявали момчето,защото ако не беше той срещу Динамо М. нямаше сега ЦСКА да играе в грубите на Лига Европа *wink*

plamen_titan
18.09.2009 04:23

Караджов излезе около 25 метра напред-груба грешка-по простата причина,че там не може да играе с ръце.Трябваше да си стои на вратата и това вероятно нямаше да е гол.Понеже обвинявате защитниците-ще ви кажа,че когато защитник допусне грешка,вратаря не трябва да заема неговия пост и да го поправя,а да си пази вратата,малоумници такива

idol_bg
18.09.2009 03:03

И после ...Янчев,Котев и Данчо тъча, гледат гузно и обясняват че...на всеки можело да се случи....ама заради тях сгреши и Караджата.Тъй че....долу ръцете от Караджов и нека тарторите в отбора,малко да проявят доблест,защото ако те не го направят,хак им е един като Орлинов в такъв случай....хахахах

idol_bg
18.09.2009 02:58

Както казва п-р Вучков.....гледам и не вярвам на ушите си....хахахаха.Абе хора,вий като гледате мача,изобщо виждате ли какво става на терена или гледате колкото да кажете че не сте изпуснали мача.Груба грешка на Караджов....БОЖЕЕЕЕЕЕ ГОСПОДИ...!!! А иначе другите в червени екипи,изобщо не сбъркаха като спряха за секунди да играят,щото видите ли англичаните трябвало да демонстрират феърплей и да спрат играта.Да...само че албиончетата си изсипаха дългия пас...и изравниха.Как не ги е срам...хихихих.Алоооооо играчитееееее...!!! Във 21 век смеееее.Феърплей във футбола няма от поне 20-25 г.Караджата момчето,тръгна да излиза за да им покрие люха...ама закъсня за съжаление.Така че вината си е основно на полевите играчи.Л.Пенев хубаво му тегли майните на онова пъпчиво журналистче дето се опита да му вземе интервю на пистата.Абе ейййй......момчето с микрофончето.Ти журналист ли си или си футболен специалист някакъв,та да определяш кой направил груба грешка и кой не е .Попитай...защо се е получило така,и той понеже е треньор щеше да ти обясни.Ама да го питаш....само грубата грешка на вратаря ли е причина да не спечелим мача.......тва си е....супер идиотщина.

onephake
18.09.2009 01:20

ти като фен на Левски има ли значение за теб ние какво ще направим срещу Рома. Най-добре е всеки да следи пътя на отбора си в неговата си група и неговите си противници и да не се правят подобни сравнения резерви, титуляри и т.н. Разбира се че Фулъм не е Виляреал, това личи чисто статистически от последните години на развитие на двата клуба на европейско ниво, но вие които се присмивате на Фулъм, които още с идването си бяха развяли белия флаг с оправдания за резерви и т.н и да умаловажат още преди самия мач това, което се очаква ЦСКА да стори, гарантирате ли, че Левски ще излезе срещу същия този Фулъм и ще ги бие безответно. Тези футболисти, които играха тази вечер са национали, млади играчи...сами видяхте че Камара нямаше особени проблеми с нашата защита. Най-важното за всеки един фен на ЦСКА е че отборът върви напред изглежда сигурен в изявите си и това е най-важното.

pafata
18.09.2009 01:06

Диего Лопез беше на вратата. Ибагаса влезе второто полувреме. Касорла мисля, че е контузен, а Сена със сигурност е с травма. С 1-2 изключения Виляреал бяха с най-доброто, с което разполагаха. След 2 седмици Цска гостува на Рома. Тогава ми е интересно какво ще направите.

RAM2MSTEIN
18.09.2009 00:44

Samoletski - Може да са играли с резервите но техните резерви са много по добри от тези на Фулъм.
Феърплей кой не игра по правилата не са Фулъм честно казано,не че се заяждам не ме нападайте прибързано.Два пъти ви спираха играта когато имахте паднал футболист,какво искате и без това те не бяха длъжни да спират играта,а съдията трябваше да е спре.С две думи новото правило на ФИФА "Не ни интересува че падналият играч може да е пукнал,съдията спира при такова положение".Честита ви точка иначе играхте добре,пожелавам ви успех и срущу другите два отбора

RoSKo0o0
18.09.2009 00:37

Виляреал са играли с резервите ли бе ? хаха Глупак !!!! Я погледни състава ме зле !!! Фулъм бяха тези с резервите, не Виляреал !!!
Оценявам и ме е яд, че ЦСКА играха много добре и заслужаваха победата, но да не оцените, че Левски се държеше добре - това е вече простота ! Ако днес ЦСКА беше на мястото на Левски, щяха да паднат с 4-5 гола, заради невероятните прояви на Караджов днес !!!
Аре стегнете се и не умаловажавайте труда на другите БГ отбори, защото днес ЦСКА направиха сензация ! Но като погледнем играчите и ако бяха дошли титулярните Фулъм - ЦСКА щеше да загуби мача ! Успех другия кръг и на двата БГ отбора срещу римските бойци *smile*

Samoletski
18.09.2009 00:28

Много е лесно да умаловажите успеха на ЦСКА, а и се отървахас малко, а ако бяха проявили феърплей и съдята беше свирил чистата дузпа щеше да е друго. А вие се радвайте, че само 1 ви вкараха, а можеха да са 4-5, и то резервите на Виляреал.

Samoletski
18.09.2009 00:26

Kalinho А между другото къде бяха Санти Касорла, Лиоренте, Диего Лопез, Ибагаса и др.(а и Роси влезе резерва), които този сезон са неизменни титуляри в испанската лига.

Kalinho
18.09.2009 00:21

ей писна ми от туристи *smile* кой има най - големите фенове ще се види след няколко дена А фулъм и с резервите да играят и с юношите да играят като домакини ще си ви опнат където ви хванат

Cortezz
17.09.2009 23:49

BAT_MADIN сега псуваш вратаря,а след време ще го боготвориш,всеки може да греши .. случва се.

silvi91
17.09.2009 23:43

paunQ *thumb_up* , точно това и аз щях да напиша *thumb_up*

Samoletski
17.09.2009 23:16

Забравих да допълня, че имаме най-големите фенове, поне в България. Направо беше жестоко.

Samoletski
17.09.2009 23:06

Като биете Дебрецен, тогава ми говорете колко слаби били Фулъм. И следващие мач ни пожелайте загуба с 3:0, защото явно така ни върви повече, просто сте лоши пророци. Срещу Фулъм като гости ще имаме повече шансове, защото като гости сме по-добри.

torres_228
17.09.2009 23:06

Опита и липсата на класа в Европа "откраднаха" победата на Цска. . . Иначе не лоша игра ,но и Фулъм не показаха нищо ,явно са решили да решат всичко на Острова.. "Яко ви дупе" там ..

Samoletski
17.09.2009 23:02

Винаги след мач на ЦСКА ми е кеф да гледам първите коментари по темата, в които става въпрос как ще паднем 3:0. Направо си ги надиграхме, само късмета ни попречи да вземем 3 точки. Играем с млади играчи, а и с този красив футбол се разтапям от кеф като ги гледам, а и гола беше страхотен и може да се бори за най-красив гол в ЛЕ. Аз признание от леффскари неща, а и докато са с тея сини очила знам, че няма да получа, а и съм сигурен, че въпреки всичко което пишат, вътрешно се изяждат от яд.

roommen
17.09.2009 23:01

Най-голямата грешка на Любето бе че пусна Манчев и дръпна Маркиньос назад ,както видяхте всички опасности пред вратата на Фулъм бяха сътворени от него.

kun4ev
17.09.2009 22:57

говедарче жалко liverbird1892 гледай си вашите говеда.какво само гледате какво правим ние.видяхме кои бие локото на говеждия стадион *lol*
какви резерви в отбор от вишата лига.днес имаше 9национала и 2младежки национала на страните си в отбора на фулъм.и ква криза бе знаеш ли кой им е собственик

liverbird1892
17.09.2009 22:51

Вижте се е смешки жалки първо фулам са в криаза второ играха изцяло с резервния състав играчи които почти не земат участие в мачовете на отбора и пак не можахте да ги биете колко сте зле и локо щешеда ги бие даже с тоя отбор с който излязаха смешни чурбари *lol*

Cris_7
17.09.2009 22:45

Ех как ме е яд.. можехме да ги бием ,но Караджов направи голяма грешка ,но се случва.. Иначе дано бием другите отбори *wink* САМО ЦСКА

vick22
17.09.2009 22:35

дано това момче да прояви характер и да не обръща внимание наупреците, защото според мен има бъдеще.

paunQ
17.09.2009 22:17

А такива чорби като angel_hi са си за трепане!

goldi235
17.09.2009 22:06

мал шанс за нашите но все пак добре като игра,фулъм били с резервите ами в премиер шип който играе няма резерви

donpasquale
17.09.2009 22:05

Левскарче съм, ама ми стана мъчно за ЦСКА! Караджов направи голяма глупост! Надявам се и Левски да спечелят точка от мача си довечера! Успех български отбори!

angel_hi
17.09.2009 22:04

Прави сте да поне взехме 1 точка, а за др. мачове знам,че нямаме шанс ,но винаги има надежда а Виляреал няма да бие Левски с мн не вярвам минимална

roommen
17.09.2009 22:00

angel_hi - не искам да ти развалям еуфорията но тази загуба на Рома не е в полза на Цска ,защото ще трябва да наваксват точки и не мисля че ще подходят с лека ръка към всеки един от оставащите им мачове.

don_diego_89
17.09.2009 22:00

angel_hi, е точно това не трябваше да се случва де-Базел да бие Рома.... цска няма как да бие Рома в Рим.. тва е в сферата на фантастиката ще стане гражданска вийна иначе.... няма как и да бие Фулъм в Англия... а също така няма как и да бие БАЗЕЛ... нито В София нито в Швейцария... и още от сега ЧАО МАМИ стана

angel_hi
17.09.2009 21:56

Браво на Цска жалко че не взехме 3-те точки но бяха мн по-добри от англичаните поклон базел би Рома с 2 гола и можем да ги бием браво момчета а Левски и 1т няма имат 100%

SlipKnoT666
17.09.2009 21:55

Еми малшанс ... грешка на Караджов, но мисля че съдията трябваше да даде дузпа за ЦСКА по-рано в мача когат Данчо Тодоров отпради удар към вратата и топката се удари в ръка на защитник на Фулъм. Но равенствотот не е лош резултат, ама за жалост незаслужено загубихме 2 точки.

roommen
17.09.2009 21:54

С две думи "нямам думи " пак сами си направихме ремито , вратарчето спаси отбора от победа , сигурно доста време ще премисля постъпката си дано да си вземе поука .

didanka8012
17.09.2009 21:20

Браво на Платини и аз не съм привърженик на ЦСКА,но успех *thumb_up*

Evoto
17.09.2009 21:19

Честито цесекари, в този мач съм за вас, въпреки че съм за Ботев Пловдив!

roommen
17.09.2009 21:00

В другият мач Базел води на Рома с 1-0 на почивката . За Цска мога само да кажа че трябва да съхранят силите си за последните 10 минути ,зашото тогава англичаните ще играят на пълни обороти ,поне така мислля.

blago_pz
17.09.2009 20:59

За всички подкрепящи Фулъм "българи" ще има по една дебреценка в края на мача, защото ми е писнало да чета коментари от рода на "Мачкай Фулъм" или "Чорбари гадни" *joking* Успех, армейци *beer*

shevachenko
17.09.2009 20:54

ХАХАХАХАХА а тия колко са мизерни на стадиона не е истина.

Notlike
17.09.2009 20:54

Ето защо никога няма да станем велика спортна нация - не се подкрепяме. Какво очакваме... аз да викам "давай Левски", а да подиграват ЦСКА, като ни викат "чорба". Аз ще викам и за двата тима, защото съм патриот, а не поредното комплексирано хлапе, чудещо се как да запълни минутките на компютърчето..

zaeka55
17.09.2009 19:58

Е това ме дразни са ше ги биеме с 2 на 1 и ше кажеме че сме били Фулам а никои няма да кайе че сме били резержния състав на Фулам

lubo_krika
17.09.2009 19:57

Съгласен съм с теб,но тези които плюят по Левски сигурно нямат и 16 и просто нямат какво друго да правят и си изкарват комплексите тук.Затова и гледам да им подминавам коментарите,защото са под нивото ми,а както виждам и под твоето *thumb_up* *beer* НАЗДРАВЕ и дано стигнем до хикса,защото невиждам как ще направим нещо повече.

lassitar2
17.09.2009 19:56

Аз съм Левскар,но мисля че днес Цска ще се поздрави с 3-те точки.Успех. *wink*

angel_hi
17.09.2009 19:51

Само ЦСКА но мисля че и 2-та отбора няма да преминат групите дано греша

angelhenry
17.09.2009 19:45

lubo_krika и на мене ми писна да показваш уважение към противника, а те да се ебават с ЛЕВСКИ!!!!Аз съм Левскар и винаги съм пожелавал успех на чорбата, ама такива като долния ме карат да викам за Фулъм!!!!!

lubo_krika
17.09.2009 19:42

angelhenry аз също съм левскар,но от такива комплексарски коментари на пубертети ми писна вече.

SnickersaKu4ko
17.09.2009 19:37

Дано да победят аз сам левскар а LFC_T9_G8 извинявай обаче Цска се изправят са домакини и са срещо по слаб отбор сас втория си отбор така че има голяма разлика . Дано да победят се пак дано и Левски за които шансовете са наистина доста по-малки *smile*

Ginekologa
17.09.2009 19:34

ДАНО БИЕМ НЕ СЪМ ОТ ЦСКА НО СМЕ БЪЛГАРИ И ЩЕ ПОДКРЕПЯ ЦСКА

LFC_T9_G8
17.09.2009 19:28

josephbg .. ЦСКА винаги показва какво е да има български отбор в ЕВРОПА .. а Левски само засрамват България!!! .. УСПЕХ на ЦСКА!!!

help_me
17.09.2009 19:25

tano,как ти се казва селото ? (БОЗА)*sick*

josephbg
17.09.2009 19:25

Успех на ЦСКА и Левски тая вечер! Дано и двата отбора покажат добра игра и най-после да направят нещо повече в Европа!

Kalinho
17.09.2009 19:24

не следя много фулъм ама им гледах повечето мачове след жребия и откровенно си излизат с резервите *smile* дано ги изненада ЦСКА все пак дори и точка според мен ще е успех срещу английски отбор

tano_winner
17.09.2009 19:23

ЦСКА нем да разберат кога ФУЛАМ ки им набута 3 голя..