Наполи и ПСЖ отново не се победиха, Ливърпул се издъни в Белград (видео)

09:53
Наполи и ПСЖ отново не се победиха, Ливърпул се издъни в Белград (видео)

Отборите на Наполи и Пари Сен Жермен направиха равенство 1:1 мач от група С на Шампионската лига, игран на стадион „Сан Паоло“ в Неапол.

След като преди две седмици двата тима завършиха наравно в Париж, тази вечер те отново не успяха да се победят и оставиха напълно отворена ситуацията в групата. През първата част и двата отбора играха предпазливо, като почти нямаше положения пред двете врати. Точно преди почивката шампионите на Франция нанесоха своя удар, след като при една контраатака Килиан Мбапе нахлу в наказателното поле на съперника отляво и подаде добре към Хуан Бернат, който преодоля Давид Оспина от близка позиция.

Домакините отговориха подобаващо и тотално натиснаха своя съперник в началото на второто полувреме, създавайки положение след положение. След няколко пропуска в 63-та минута възпитаниците на Карло Анчелоти получиха право да изпълнят дузпа след последователни грешки на Тиаго Силва и Джанлуиджи Буфон, довели до нарушение срещу Хосе Кайехон. Лоренцо Инсиние не сбърка от бялата точка и възстанови равенството. До края на срещата двата тима намалиха оборотите и в крайна сметка не паднаха повече голове.

В другия мач от групата Ливърпул изненадващо загуби при гостуването си на Цървена Звезда с 0:2, но въпреки това остава начело в групата, заедно с Наполи, като двата отбора имат по шест точки. ПСЖ е с една точка по-малко, докато Цървена Звезда има четири точки и все още запазва шансове да продължи към осминафиналите.

Останалите резултати: 

Монако – Брюж 0:4 

Атлетико Мадрид – Борусия Дортмунд 2:0 

Интер – Барселона 1:1 

Тотнъм – ПСВ 2:1 

Порто – Локомотив Москва 4:1 

Шалке – Галатасарай 2:0

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация