Абрамович пожела Кака, Милан готови за продажба

19:42
Абрамович пожела Кака, Милан готови за продажба
Италиaнският Милан се е съгласил да продаде суперзвездата си Рикардо Кака в Челси за 102 милиона евро, твърди "Дейли Стар". Отборът на Роман Абрамович постоянно е свързван с трансфери на футболисти от целия свят, а това лято основната задача на "сините" от Лондон е привличането на бразилския плеймейкър чрез мега-сделка.

Както е известно руският собственик на Челси има лични предпочитания към някои футболисти и желае на всяка цена любимците му да играят за неговия отбор.

Още миналия месец Челси отправи оферта от 100 милиона евро за Кака. Тогава вицепрезидентът на "росонерите" Адриано Галиани потвърди, че клубът е отхвърлил офертата на Челси. Тогава Галиани съобщи, че Кака не се продава дори и за 150 милиона евро.

Явно ръководството на Милан е премислило позицията си и сега, според английската преса, е готово да се раздели с Кака за 80 милиона британски паунда или 102 милиона евро.

Новият мениджър на Челси Луиш Фелипе Сколари предпочита да има в състава си друг бразилец - Робиньо, но звездата на Реал Мадрид едва ли ще премине в редиците на лондонския тим. Така Кака се превръща в суперфаворит за трансфер при Сколари, който бе начело на бразилския национален отбор по футбол през 2002 година, с който футболистът на Милан стана световен шампион.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

icone_81
21.08.2008 16:02

Нищо чудно и с Кака да се получи като с Шевченко.

pipi78
20.08.2008 23:13

не се знае дали КАКА може да покаже всичко на което е способен в челси ,да не стане като с ШЕВЧЕНКО много пари за нищо

caifel
20.08.2008 21:08

Това е приятна новина но според мен трудно ще стане факт.Кака е може би най-добрият в момента и със сигурност ще бъде полезен за трипъла за който мечтаем.Остава да се надяваме да имаме поредното попълнение от световна класа.

Ss_eXtReMe
20.08.2008 20:52

Защо ни е Кака като и без него ще сме шампиони.