Пикфорд вярва в успеха на Англия над Хърватия

12:50
Пикфорд вярва в успеха на Англия над Хърватия

Вратарят на националния отбор на Англия Джордан Пикфорд показа самочувствие преди двубоя на Трите лъва“с Хърватия от турнира Лига на нациите. Стражът е уверен в успеха на тима, а той ще означава първо място в групата с хърватите и Испания и класиране към финалите на новосформирания турнир на УЕФА през лятото.

При нулево равенство англичаните ще завършат втори, докато голово реми или загуба ще ги прати на дъното в крайното класиране.

"Ще бъде отличен мач за нас пред препълнените трибуни на "Уембли" – мач, който е от огромно значение", започна той за Sky Sports. 

"Надявам се атмосферата да ни помогне и да бъдем тактически подготвени за успех. Знаем, че сме способни да побеждаваме най-добрите отбори – доказахме го срещу Испания. Те възвърнаха формата си, защото са един от петте най-силни тима в света", добави той.

"Ние обаче се справяме чудесно срещу тези класни съперници и трябва да го направим още веднъж. Като състав, ние искаме да спечелим всеки един мач и ще сторим всичко по силите си, за да се класираме на полуфиналите и финала на Лига на нациите", завърши Пикфорд.

Англия приема у дома Хърватия в неделя следобед.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация