Свързват Болт с трансфер в тима на Марадона

17:22
Свързват Болт с трансфер в тима на Марадона

Бившият рекордьор в спринтовите дисциплини на 100 и 200 метра Юсейн Болт е свързван с трансфер в мексиканския Дорадос, който е ръководен от легендата Диего Марадона. Ямаецът тренира и игра в няколко неофициални срещи за австралийския Сентръл Коуст Маринърс, където реализира два гол в три мача, но така и не подписа договор с клуба.

32-годишният Болт е все по-близо до първия си официален футболен отбор, твърдят от испанското издание Marca. Според него, наставникът на Дорадос Марадона е съгласен да подпише с бившия лекоатлет. Двукратният световен шампион с Аржентина започна успешно престоя си начело на мексиканците след успех с 4:1 над Кафеталерос в средата на септември, но в момента тимът е в средата на класирането в шампионата.

По-рано през седмицата Болт заяви, че има оферти към него. ,,Наистина има предложения от различни клубове. Просто се опитвам да избера правилния отбор, искам да бъда сигурен в решението си. Това е всичко, което мога да кажа на този етап“, сподели ямаецът.

Въпреки това му изказване, Болт обяви, че си поставя срок до края на този месец, за да си намери отбор или в противен случай ще забрави за своята футболна мечта. Освен за Сентръл Коуст Маринърс, Болт тренира и с тимовете на Борусия Дортмунд и Стрьомгодсет, като наскоро отвхърли предложение за договор и от малтийския шампион Валета.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

ub7
22.11.2018 08:31

Марадона Двукратен с Аржентина ?