Предлагат на Левски вратар с прозвището "Магнита"

11:15
Предлагат на Левски вратар с прозвището "Магнита"

Левски София за втори път може да получи рамо от съперник в евротурнирите в търсенето на вратар. Сините са получили предложение от Гент да вземат под наем една от резервите на тима. Това е Колин Косеманс с прозвището Магнита.

26-годишният страж е бил закупен от Мехелен за 750 000 евро, но има само два мача, тъй като титулярът Ловре Калинич се представя убедително.

Белгийците обаче не искат Косеманс да губи форма и са готови да го дадат под наем на "Герена", като ще поемат и заплатата му. Сините трябва да дадат отговор на примамливото предложение до петък, информира "Меридиан мач".

Любопитен факт около Магнита е, че съдбата му е преплетена с бившия вратар на Левски Боян Йоргачевич, който също е минал през Гент. Сърбинът слага край на дните му като титуляр в Брюж преди седем години. След това Колин е преотстъпен във Васланд-Беверен, откъдето по-късно преминава в Мехелен. Вратарят има солиден стаж като младежки и юношески национал на Белгия. През 2017 година той прави фурор, след като се включва в атака, губи и печели отново топката и асистира за попадение.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация