Бербатов със съвет към Моу: Давай повече шанс на...

07:56
Бербатов със съвет към Моу: Давай повече шанс на...

Бившият нападател на Манчестър Юнайтед Димитър Бербатов посъветва мениджъра на “червените дяволи” Жозе Моуриньо да дава повече шансове за изява на Маркъс Рашфорд. Голмайстор №1 в историята на българския национален отбор призна, че би бил “много тъжен”, ако талантът смени фланелката на английския гранд с тази на Реал Мадрид например.


"Не съм много изненадан от слуховете за евентулна раздяла на Маркъс Рашфорд с “Олд Трафорд”. Мисля, че Жозе Моуриньо трябва да го пуска по-често в игра. Трупането на опит само ще му помогне, виждаме и колко добре играе за националния отбор. Рашфорд все още не е показал топформа този сезон, но е добър играч с голямо бъдеще. Ако не е доволен от липсата на игрово време, би било разбираемо да помисли за опциите си”, сподели Бербатов пред Betfair.
“Бих бил много тъжен да видя как той си тръгва, Манчестър Юнайтед трябва да направи всичко възможно да го задържи, но е разбираме ако един футболист обърне глава, когато се спомене името на Реал Мадрид. Разбира се, Мадрид не е място, където той задължително ще получи повече игрово време, но когато си леко объркан, понякога забравяш за тези детайли и може да бъдеш изкушен от голямото име. Мислиш си: “Майната му, така и така не получавам шанс тук, защо пък не?”. Но както вече казах - не искам да се стига до такъв трансфер. Важно е да се дава шанс на играчите от академията на клуба, не искаме отново да видим ситуацията с Погба и Манчестър Юнайтед да плати голяма трансферна сума за някой, който вече е бил част от тима”, добавя Бербатов по темата за Рашфорд.

 

Бербатов обърна внимание и на друг свой бивш тим - Тотнъм, изразявайки мнение, че “шпорите” от Лондон трябва да направят всичко възможно да “вържат” с нов договор датската си звезда Кристиан Ериксен, тъй като и той може да бъде съблазнен от възможността да заиграе в Реал Мадрид.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация