Примера дивисион има нов лидер

18:42
Примера дивисион има нов лидер

Ла Лига има своя нов лидер - Севиля. Тимът на Пабло Мачин се възползва от равенството на Атлетико Мадрид - Барселона и днес извоюва победа с 1:0 в домакинството си на Валядолид, за да завърши 13-и кръг на челната позиция. Андре Силва отбеляза осмия си гол в Примера дивисион и зарадва феновете на “Рамон Санчес Писхуан”.


Първите 45 минути могат да бъдат определени като монолог на андалуския тим. В 30-ата минута Андре Силва беше оставен абсолютно сам и отбеляза с глава от шест метра, с помощта и на гредата. Пабло Сарабия центрира отдясно и намери отлично голаджията на “бяло-червените”. Това беше пета асистенция за испанския халф от началото на сезона в Ла Лига.


Второто полувреме беше съвсем разалично и гостите от “Хосе Сорийя” спечелиха терена и погледнаха по-сериозно към вратата на Томаш Вацлик.


Наставникът на “бяло-виолетовите” Серхио Гонсалес предприе огфанзивен ход, пускайки нападател за полузащитник. Валядолид вкара два гола, но и двата не бяха редовни. При първия случай Тони Вийя беше в засада, а при втория - Енес Юнал. Севилци изстрадаха победата си и поне седмица ще бъдат водачи в класирането.

 

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация